Ліки, що вбивають. Чому після вакцинації хворіють закарпатці

Майже половина закарпатських батьків новонароджених відмовляються від протигепатитної вакцини

Зараз усе більше батьків свідомо відмовляються від  щеплень. І вони  мають рацію. Ненадійні і неефективні вакцини часто стають смертельно небезпечними. Найбільше неприємних ексцесів виникає зі щепленнями проти гепатиту.

>>> Вподобайте сторінку закарпатської газети «НЕДІЛЯ»

Після ін’єкції часто діти починають хворіти цією небезпечною хворобою, що руйнує печінку і  потім протягом дуже тривалого часу матерям доводиться відновлювати здоров’я своїх синів і доньок.

Ще десятиліття тому в пологових будинках навіть не питали батьків, чи погоджуються вони вакцинувати дитя. Просто забирали немовля для огляду  і робили все, що хотіли.

Матері потім, бачачи пожовклі очі дітей, які багато плакали і відмовлялися від їжі, не могли збагнути, як таке може бути: малюк народився цілковито здоровим і тут через  добу-дві лікар сказав: у дитини гепатит.

А справа у вакцинах. Але навіть цього не говорили матерям.

Тепер часи трохи змінилися. Зараз без дозволу матері зробити щеплення медики не мають права. Саме через це деякі лікарі істерично б’ють на сполох: від щеплень пишуть відмови. Та їх би писали й раніше, але в людей не було такої нагоди.

А ти рятує в майбутньому навіть перенесена без негативних наслідків вакцинація від можливості захворіти на певну недугу. Ні. І це можемо бачити зі статистики на туберкульоз, за кількістю хворих яким Україна лідирує в Європі.

При цьому виліковується лише 50 % хворих.

Так само й із гепатитом.

Іще… цікаві факти. Закарпаття займає перше місце в державі за кількістю випадків захворювання на гепатит А.

Загалом у світі понад 500 млн носіїв вірусу гепатиту — кожен 12-й житель планети. Це в 12 разів більше, аніж інфікованих ВІЛ і хворих з онкологічними захворюваннями. Зокрема, 350 млн людей інфіковані гепатитом В, 170 млн — гепатитом С, 1,4 млн — гепатитом А.

Тож для чого тоді взагалі гепатито-вакцинація?

zakarpatpost.net