Секрети відомої акторки: як у 72 виглядати молодше

Голлівудська актриса і мати трьох дітей не соромиться своєю фігурою та у свої 72 роки (21 листопада вона відзначила черговий день народження) демонструє відмінні форми.

На своєму щорічному паті Goldie’s Love In For Kids в Беверли-Хиллз в Каліфорнії Голді відкрила журналістам завісу таємниці – розповіла, що робить для того, щоб виглядати молодше свого віку.

«Правду кажучи, особливого секрету у мене немає. Ну там: план, дієта, фітнес – цього всього не існує. І нічого особливого не роблю.  Але ні для кого не секрет, що я намагаюсь пити соки. Багато соків! Постійно готую і п’ю свіжі соки, багато разів на день, і це, як правило, соки зелені (в основі яких зелені овочі та шпинат – Авт.). Плюс – супи. Можна сказати так – я не вживаю багато твердої їжі».

Вона також сказала, що намагається не сильно змішувати продукти:

“Якщо я хочу одержати білок, то просто беру миску з начинкою або приготованою на пару чечевицею, і в жодному разі не буду змішувати її з купою інших інгредієнтів”.

При цьому Хоун каже, що останні три місяці у неї були “жорсткими”, тому що їй довелося багато працювати.

«Фітнес? Ну, якщо це можна назвати фітнесом, то я стараюсь кожен день багато ходити. Іноді бігаю. І їжджу на велосипеді, пише  КП.

Хоун позитивно відноситься до того, щоб дотримуватися здорового харчування.

І досі дивує публіку: то з’являється на світовому заході в надто відкритому наряді, то зображає щось забавне перед камерами. “Головне, що я зрозуміла в цьому житті, потрібно радіти кожному дню і бути активним!”.

 zakarpatpost.net