Що трапилося на Закарпатті за день? Головні новини та події 25 листопада

Холодний осінній вихідний на Закарпатті був багатим на події.

Учительку, що поставила учениці на чоло трійку, звільнили.

Як розповіла газеті «НЕДІЛЯ» мама дівчинки, Тамара Нодь.

>>> Вподобайте сторінку закарпатської газети «НЕДІЛЯ»

Дорожньо-транспортна пригода трапилась сьогодні, 25 листопада, на 79 км. траси Київ-Чоп в напрямку Житомира. За словами очевидців, постраждав водій вантажного автомобіля.

У реабілітаційному центрі бурого ведмедя в національному парку “Синевир” знову поповнення. Привезли двох нових тварин.

Там повертають до повноцінного життя десятки ведмедів. Вони постраждали від поганого поводження з боку людей.

Технічний персонал шкіл області вже протягом трьох місяців не отримує зароблених грошей. Люди скаржаться – немає з чого придбати навіть продукти, багатьом доводиться брати в борг. Така ситуація викликала хвилю протестів на Хустщині, але в інших районах Закарпаття ситуація аналогічна. Тим часом директори шкіл запевняють, що виплата заробітних плат обслуговуючому персоналу – не в їхній компетенції.

Днями  відбулася зустріч ужгородців із представниками міста-побратима Дармштадта. Слід зазначити, що з цим німецьким містом столиця Закарпаття співпрацює вже чверть віку. Тож і цього разу гості завітали, аби поговорити про подальшу спільну роботу. Отже, незабаром в Ужгороді планують створити громадську організацію «Партнерське об’єднання Дармштадт-Ужгород», діяльність якої має бути спрямована на поглиблення співпраці між містами-партнерами у різних сферах: освіти, молоді, спорту, екології, економіки тощо.

Днями в Ужгороді заговорили про черговий інцидент, коли водій марштурки відмовився підвозити школяра, у якого не було учнівського квитка. Слід зазначити, що подібні ексцеси для столиці Закарпаття стали вже звичним явищем. Тому ситуацію взявся прокоментувати начальник відділу транспорту, державних закупівель та зв’язку Ужгородської міської ради Петро Бобик.

Замість зрізаних дерев на Братів Бращайків  висадили  нові – 16 сакур, 2 сливи Піссарді та яблуню Недзвецького. Саджанці мають уже 6-8 років.

В Ужгороді змінюються місця зупинок автобусів на площі Корятовича

Як повідомила газеті «Наш Ужгород» Ужгородська міська рада, для впорядкування руху автотранспорту у центральній частині Ужгорода, одним із кроків якого буде запровадження одностороннього руху біля готелю “Атлант” у напрямку вул. Фединця, змінено місця для посадки та висадки пасажирів на автобуси маршрутів № 14 (пл.Корятовича – вул. Чорновола) та №№ 22 і 15 (вул. Довга (с. Оноківці)-пл. Корятовича-вул. Чорновола”).

zakarpatpost.net

One thought on “Що трапилося на Закарпатті за день? Головні новини та події 25 листопада

  • 25.11.2017 at 20:26
    Permalink

    Голодомор-Геноцид українського етносу 1932-33 рр. “очима” фальсифікаторів. Або скільки українців загинуло у цій росправі

    http://divannaya-sotnya.com.ua/Svyatoslav Kyivskyj/golodomor-genocid-ukranskogo-etnosu-1932-33-rr-ochima-falsifkatorv-abo-sklki-ukrancv-zaginulo-u-cy-rozprav.html

Comments are closed.