Ужгородець, якого поштрафували за паркування на місці для інвалідів каже, що не паркувався. Поліція оприлюднила відео

Нещодавно, в одній із популярних ужгородських спільнот у соцмережі, з’явилася публікація від чоловіка, який стверджує, що патрульні не мали ніяких законних підстав виписувати йому постанову, оскільки він просто здійснював маневр розвороту на паркувальному місці, призначеному для людей з обмеженими фізичними можливостями.

Про газеті «Наш Ужгород»  повідомила патрульна поліція Ужгорода та Мукачева.

За словами поліціантів, випадок викликав шквал обговорень та критики у бік патрульних. Тому правоохоронці оприлюднили записи з камер спостережень торгового центру, біля якого сталася подія та нагрудних камер патрульних, щоб усі могли побачити, що ж насправді там відбувалося.

На відео видно, як із автівка зеленого кольору зупинилася на місці, відведеному для паркування інвалідів. Із машини вийшла жінка, а водій залишився її чекати в салоні. Згодом до транспортного засобі підійшли поліцейські. Далі голос за кадром коментує, що на Минайській, 16 здійснено зупинку у місці, позначеному дорожнім знаком т38. При цьому чути, як власник автомобіля одразу ж починає суперечку з правоохоронцями і вимагає довести йому, що таке зупинка і що таке стоянка. Слухати партульних він не хоче і на прохання показати посвідчення, яке підтверджує, що він інвалід, не реагує зовсім. Підписуватись під протоколом чоловік відмовився.  Жінка, що повернулася з торгового центру також долучилася до розмови, наполягаючи, що він здійснив лише висадку пасажира.

Отже, крапку в цій справі поставить тільки суд.

zakarpatpost.net