Зайти в Facebook і дізнатись, що ти помер. Ужгородці побачать виставу про віртуальне життя у соцмережах

6 грудня до обласного центру Закарпаття завітає відомий актор театру і кіно Юрій Дяк з моновиставою «Лайкнутий».
Вистава «Лайкнутий» – це втілення епатажу, несподіваних театральних експериментів і яскравої акторської гри. Інтерактивна постановка залучає кожного глядача в незабутнє театральне дійство. З перших хвилин вистави глядач бере участь у постановці.

Ви станете свідком історії, яка розкриває у всій красі сучасну реальність. Для головного героя віртуальний світ замінює реальне життя. Отримати ще один «лайк» є чи не головною життєвою метою. Вас чекають смішні епізоди і ситуації, що відкривають віртуальне життя з іншого боку.

Захоплююча моновистава з широким спектром емоцій, починаючи від співпереживання і закінчуючи заразливим сміхом. Кожен глядач гарантовано отримає неймовірний заряд позитиву. Реальність сучасного світу розкриється у найнесподіваніших фарбах, а ви зможете подивитися на численні звичайні речі або ситуації з боку.

Головний герой постійно потрапляє в незручні та кумедні ситуації, при цьому віртуальний світ затягує його ще сильніше, практично повністю замінивши справжні радості життя.

Головну роль виконує Юрій Дяк, який завоював любов і визнання численних глядачів талановитою грою в театрі і кіно. Режисер – Давис Колбергс.

Юрій Дяк, під час виступу зруйнує кордон між реальним і віртуальним світом, щоб на багато рутинних речей глядачі погянули з боку…

6 грудня. Театр «Бавка». Початок о 18-й годині.

Квитки у касі театру, та касі ТЦ «Дастор», замовлення за тел..: (099) 319-26-20; (050) 90-90-617

Інформаційна підтримка: газети «Наш Ужгород», «Закарпатські оголошення», сайт zakarpatpost.net

zakarpatpost.net