Гороскоп на грудень. Що чекати від першого місяця зими

До Нового року залишився місяць. Пропонуємо гороскоп на грудень, який допоможе якісно підготуватися до Нового року. Поки 2018 рік Собаки не вступив у свої права – насолоджуйтеся!

Вподобайте сторінку закарпатської газети «НЕДІЛЯ»
ОВЕН

Для Овна початок місяця може початися з внутрішнього сум’яття, коли незрозуміло, на якому ви світі. Але з часом картина проясниться. У грудні є передумови для серйозних змін у вашому житті, що може повністю змінити хід вашої кар’єри (або, принаймні, ваше відношення до неї) протягом наступних двох років.

ТІЛЕЦЬ

Телець, джерело доходу, від якого ви залежали, може зникнути або зазнати раптових змін, але важливо пам’ятати, що це не буде тривати вічно. У кінці місяця на вас чекає радість. Потрібно лише протриматися!

БЛИЗНЮКИ

Близнюки, в цьому місяці на вас обрушитися купа подій, тому важливо пам’ятати, що все, що відбувається лише налаштовує вас на краще в 2018 році. На початку місяця ви можете відчувати сум’яття, особливо в кар’єрі; ви можете відчути себе пасажиром в своєму житті і невпевненість щодо своїх цілей. Ділові контакти і романтичні союзи можуть призводити до непорозумінь, але кінець місяця буде набагато кращим.

РАК

Для Рака грудень буде дуже насиченим. На повний місяць 3 грудня ви можете відчути занепокоєння, не усвідомлюючи його причин. Спробуйте розібратися в собі. Ці знання будуть важливі до березня 2020 року.

ЛЕВ

Початок місяця у Льва характеризується плутаниною в романтичних справах – можливо навіть, давня любов повернеться у ваше життя, і в вас з’явиться бажання дати їй шанс. Не дозволяйте заплутаним ситуаціям поглинути вас і постарайтеся змінити фокус уваги.

ДІВА

У Діви відносини з партнером можуть бути складними в цьому місяці. Потрібно розслабитися і бути терплячим з будь-якими непорозуміннями між вами і вашими близькими, Якщо ви переїжджаєте, то можуть виникнути проблеми з пошуком нової квартири. До кінця місяця непогано б проявити відвертість по відношенню до тих, кого ви любите.

ТЕРЕЗИ

Терези, можливо, ви відчували, що ваші пріоритети змінюються останнім часом, і це буде тривати на початку грудня. Ви переживаєте великий перелом у своєму житті, і це може бути пов’язано з новими обов’язками. Ви майже готові взяти на себе більшу відповідальність – скажімо, за шлюб або дітей, але не раніше, ніж навчитеся краще піклуватися про себе.

Цікаві життєві історії читайте у газеті «Екстра Закарпаття»

У Скорпіона в грудні може скластися враження, що ви перебуваєте на емоційних американських гірках. Не все гаразд з фінансами: ви можете дізнатися про гроші, які комусь винні або, навпаки, довго чекати грошей, які вам належать. До кінця місяця, однак, ваш знак буде в фаворі, і будь-які цілі стануть легко досяжні. Так що гарненько відсортуйте свої цілі і пріоритети до кінця грудня.

СТРІЛЕЦЬ

Стрілець, останні два з половиною роки значно змінили ваші особисті цілі і речі, які близькі вашому серцю. Можливо, ви вступили в шлюб, народили дитину або змінили свої пріоритети. Ви відчуєте внутрішню і зовнішню гармонію на початку місяця. Використовуйте молодик 18 грудня, щоб почати з чистого аркуша ту частину вашого життя, яка найбільше потребує перезавантаження. І постарайтеся не засмучуватися протягом більшої частини місяця – після 22 грудня, з відходом Меркурія, все налагодиться.

КОЗЕРІГ

Наступні два з половиною роки означають важливий поворотний момент для Козерога, і цей грудень сигналізує про початок перелому. Ваші особисті цілі і амбіції, ті проекти, які особливо вам близькі, чекає переоцінка. Ви зіткнетеся з невпевненістю в своєму успіху, але подолаєте це дуже швидко.

ВОДОЛІЙ

Повний місяць впливає на романтику життя Водолія на початку місяця, і ви можете виявити собі приплив неочікуваних позитивних емоцій. 19 грудня Марс вступить в свої права, щоб залишитися на цілий рік, наповнюючи вас амбіціями, яких вам, можливо, не вистачало. В кінці грудня буде добре, нарешті, зайнятися поганою звичкою, яка вам докучає – удача на вашому боці.

РИБИ

Риби, на початку місяця схоже, що хтось близький вам буде боротися зі своїми внутрішніми проблемами, але ви не зможете цього виправити, так що просто прийміть це. Ви більш сміливо задумаєтеся про своє оточення. Відтепер ви захочете дотримуватися “переможців”, а не людей, які вас виснажують.

zakarpatpost.net