Стати Джолі або Кен із Барбі: історії людей, які шокували змінами своєї зовнішності

Вони пожертвували здоров’ям, а дехто – мало не життям, аби здійснити свої естетичні примхи.

Подейкують, що наше відображення у дзеркалі є в декілька разів гарнішим, аніж наша реальна зовнішність. Проте часто, дивлячись у дзеркало, ми все одно помічаємо низку рис, які хотілося б змінити.

>>> Вподобайте сторінку закарпатської газети «НЕДІЛЯ»

В око впадає кожна деталь обличчя, кожна зморшка і нерівність, навіть мінімальна горбинка носа. Більшість людей скиглить і йде від дзеркала у своїх справах, але не герої таблоїдів. Ці люди не витримали важкого тягаря надуманих проблем зовнішності, їм зірвало голову і вони побігли до пластичних хірургів, аби втілювати свої забаганки. ТСН.ua розкаже історії про відчайдухів, котрі пішли на десятки операцій заради зміни зовнішності. Їхні зміни шокують.

Жахливе перевтілення світської левиці Джоселін Вайлденштайн

Джоселін Вайлденштайн, відома у ЗМІ як жінка-кішка, перенесла низку пластичних операцій, аби виглядати як кішка. Вона нівечила своє обличчя, аби більше подобатися своєму чоловікові-мільярдеру, котрий був у захваті від великих кішок. За деякими даними, багатій витратив близько 4 мільйонів доларів на пластичну хірургію для жінки, однак судячи з її зовнішності, здається, що це не від великого кохання, пише ТСН.

Взагалі Джоселін має дуже норовливу вдачу. Як відомо, вона може витратити на телефонні розмови близько 60 тисяч доларів, а на її харчування та, зокрема, гарне вино витрачається 547 тисяч.

Пластична трагедія кореянки Ханг Міоку

Ханг Міоку була не дуже відомою корейською співачкою, проте, як зазначають ЗМІ, через прагнення до чогось більшого і заздрість вона вирішила змінити свою зовнішність. Спочатку дівчина робила підтяжки обличчя, але щоразу була невдоволена результатом і наполягала на повторній операції. Далі пішли ін’єкції ботоксу, силікону, а коли лікарі відмовлялися проводити нові операції, Міоку самостійно вводила рослинну олію під шкіру обличчя.

Голова жінки збільшилася до величезних розмірів, її обличчя спотворилося, з’явилися величезні складки. Кореянці довелося проводити операції із викачування олії з-під шкіри. Розмір голови вдалося нормалізувати, однак обличчя – ні.

Лялька Кен по-бразильськи Родріго Алвес

34-річний Родріго Алвес із Бразилії переніс низку операцій, аби стати схожим на бойфренда Барбі – ляльку Кена. Для цього він зробив 6 ринопластик, наростив волосся, провів інші операції зі зміни зовнішності обличчя. Він неодноразово заявляв, що прагне також скинути зайву вагу, щоб «привабливо виглядати у плавках».

У бразильця одного разу почала утворюватися дірка у носі, однак лікарі вчасно надали чоловікові допомогу. Зазначається, що причиною цьому стала велика кількість операцій, через які кров мала обмежений доступ до носа.

Невдала пародія на Кім Кардашян.

26-річний Джордан Парк вважає зміни у своїй зовнішності своєрідним хобі. Він не цурається своєї зовнішності, а навпаки, публічно вихваляється тим, що планує й надалі лягати під ніж. Одна з операцій зі збільшення губ пройшла невдало, і наповнювач почав витікати, що навіть загрожувало його життю. Проте незабаром Джордан заявив, що вставить у губи імпланти, аби «виглядати природньо».

На втручання у своє обличчя хлопець витратив неймовірну суму – 170 тисяч доларів. На запитання про те, чи не краще було б купити собі елітний автомобіль Aston Martin за ці гроші, Парк відповів: «Але який сенс вилазити з машини такого класу, як Aston Martin, з жахливим обличчям, коли можна вийти з таратайки з красивим».

Одеська Барбі Валерія Лук’янова

Українка із Одеси Валерія Лук’янова дуже популярна в Instagram. Навколо неї виник медійний ажіотаж. За її словами, вона робила операцію зі збільшення грудей, аби виглядати «більш гармонійно», а все інше, нібито, натуральне. Проте цьому вірять далеко не всі, адже обличчя Валерії майже не відрізнити від справжньої іграшки.

 

Іранська “копія” Анжеліни Джолі.

19-річна дівчина із Ірану Сагар Табар перенесла 50 пластичних операцій заради того, щоб бути схожою на голлівудську акторку Анжеліну Джолі. Дівчина стверджує, що вона найбільша прихильниця творчості Джолі і готова абсолютно на все, аби бути подібною до неї. Саме для цього вона перенесла 50 пластичних операцій, а також схуднула і важить 40 кілограмів, що є небезпечним для її здоров’я.

Нагадаємо, користувачі соціальних мереж порушили питання про те, чи дотримувалися пластичні хірурги етичних принципів медицини, коли робили операції 19-річній Сагар Табар з Ірану, котра перенесла 50 пластик заради схожості з Анжеліною Джолі.

zakarpatpost.net