Якою буде сьогодні, 6 грудня, погода на Закарпатті. Що навіщує вітер?

Сьогодні на Закарпатті усе ще сніжитиме, але трохи потепліє.

В Ужгороді вночі буде 0, удень – 2 тепла. Вночі та вранці очікується дрібний дощ зі снігом.

Вподобайте сторінку закарпатської газети «НЕДІЛЯ»

У Мукачеві вночі буде 0, удень – +2. Нічний дощ зі снігом вранці послабшає, а до середини дня повинен зовсім скінчитися.

У Хусті та Іршаві – вночі буде 0, удень – +1. Уночі очікується сильний сніг, вранці – сильний дощ зі снігом, який після обіду зміниться дрібним дощем. Тільки ближче до вечора опади припиняться.

У Волівці – 3 морозу уночі і  0 вдень. З самого ранку йтиме сніг. Удень він може послабшати, але не заспокоїться до самого вечора.

У Сваляві вночі до 2 морозу, вдень – -1 градус. Увесь ранок йтиме сніг, який розпочнеться ще вночі. У другій половині дня його змінить дрібний дощ, який стихне тільки ближче до вечора.

У Тячеві нічна температура становитиме 1 градуси, денна –  2 тепла. Дрібний дощ, який вдень прийде на зміну сильному снігу, продовжуватиме йти до пізнього вечора.

У Перечині – вночі 0, удень – 2 тепла. Вранці продовжиться нічний сніг, але ближче до середини дня він повинен закінчитися.

У Берегові – вночі 1, удень – 4 тепла.  Хмарна погода буде триматися до самого вечора. Вночі та вранці очікується дрібний дощ.

У Виноградові – 1 вночі, удень – 3 градуси із позначкою плюс. Вночі очікується дрібний дощ зі снігом, якому вранці на зміну прийде дощ. У другій половині дня опадів не передбачається.

У Міжгір’ї – уночі – 3, вдень – до 0. Протягом усього дня очікується сніг. З найбільшою силою він пройде вранці та протягом дня поступово слабшатиме.

У Рахові буде уночі -5 вдень температура підніметься до мінус 2 градусів. З ранку і до пізнього вечора йтиме сильний сніг.

6 грудня вшановується пам’ять князя Олександра Невського і святителя Митрофана. Наші пращури звернули увагу на те, що якщо 6 грудня мжичить сніг і вітер з півночі, то через півроку — 6 червня — мжичитиме дощ і дутиме північний вітер. У цей час селяни святкували становлення санного шляху по снігу і льоду.