Що очікується на площі Корятовича і як зміниться на ній рух

Сквер на площі Корятовича, навпроти «зеленого» ринку є однією з територій, яка перебуває у доволі занедбаному стані.

Зелена зона у середмісті захаращена, нерідко продавці залишають по собі сміття, та й сам газон далеко не європейський, його огороджено старотипними перилами, що розвалюються від віку.

Про це раніше писав zakarpatpost.net.

Належного догляду за цією ділянкою немає, хоча в сквері ростуть унікальні рослини. . Більше того, площа давно потребує серйозної реконструкції.

Поки що, як кажуть у мерії, планують зробити одностороннім проїзд біля готелю «Антлант». Потік автомобілів буде спрямовано у бік Панаса Мирного. Самі містяни таку новацію сприймають двояко. Одні кажуть, що часто на Корятовича такі затори, що  ні пройти, ні проїхати не можна, інші ж наголошують, що оскільки там чимало магазинів та ринок, то і товар підвозити до них якось потрібно.

У міській раді переконують, що зміни є необхідними через те, що  дорога вузька і транспортним засобам роз’їхатися важко. Об’їзд планують зробити на вулиці Фединця, звідки мають намір перенести автозупинку.

Утім коли ремонтуватимуть саму площу – поки що невідомо.

А тим часом односторонній рух планують запровадити ще й на вулиці Рокоці, аби впорядкувати транспортний потік біля «Совиного гнізда». Такі ж новації чекають і на Челюскінців, де заїзд здійснюватиметься з боку Можайського.