Якою буде сьогодні, 8 грудня, погода на Закарпатті. Що навіщують миші?

Сьогодні на Закарпатті знову засніжить. Але трохи потеплішає.

В Ужгороді вночі буде 2, удень – 6 тепла. З ранку до самого вечора небо буде вкрите хмарами. Вранці розпочнеться дрібний дощ, і протягом усього дня поступово посилюватиметься.

>>> Вподобайте сторінку закарпатської газети «НЕДІЛЯ»

У Мукачеві вночі буде 1, удень – +5. Хмарна погода протримається увесь день. Дощ йтиме весь день, а до вечора може стати сильнішим.

У Хусті та Іршаві – вночі буде 1, удень – +5. Весь день у Хусті буде хмарним. Увесь день йтиме дрібний дощ, який до вечора може посилитися.

У Волівці – 1 морозу уночі і  2 тепла  вдень. З ранку до самого вечора небо буде вкрите хмарами. На зміну вранішньому снігу, прийде дощ, який йтиме всю другу половину дня, посилюючись ближче до вечора.

У Сваляві вночі о, вдень – +3 градус. Вранці очікується дощ зі снігом, удень – дощ, який до вечора піде ще сильніше.

У Тячеві нічна температура становитиме 0, денна –  6 тепла. Протягом усього дня очікується дрібний дощ, який ввечері піде сильніше.

У Перечині – вночі 2, удень – 6 тепла. Вранішній дрібний дощ зі снігом удень зміниться дощ, який продовжуватиме йти до кінця дня і ближче до вечора посилиться.

У Берегові – вночі 2, удень – 7 тепла.  Протягом усього дня очікується дрібний дощ, який ввечері піде сильніше.

У Виноградові – 2 вночі, удень – 6 градусів із позначкою плюс. Увесь день йтиме дрібний дощ, який до вечора може посилитися.

У Міжгір’ї – уночі – -1, вдень – до +3. На зміну вранішньому мокрому снігові, прийде дощ, який йтиме всю другу половину дня, посилюючись ближче до вечора.

У Рахові буде уночі -3 вдень температура підніметься до плюс 1 градуса. Дощ зі снігом, який вдень прийде на зміну снігу, продовжуватиме йти до пізнього вечора.

8 грудня вшановується пам’ять святого Климента, папи Римського. У народі цей день називається Климентовим: “У день святого Климента зима клин клином вибиває” — з цього часу настає пора сильних морозів: “Климент морозом у чоловіка сльозу гонить”; “Мороз насипав білих троянд”. На Климента боялись побачити в поселеннях польових мишей, оскільки їх наближення до будинків вказувало на холодну зиму.

zakarpatpost.net