Москаль: «Лише по телебаченню доходи в населення ростуть. А насправді – безгрошів’я»

Про це днями заявив очільник області Геннадій Москаль.

Піч час інтерв’ю виданню lb.ua його запитали про виборчу кампанію та формування коаліції, яка стала фактично антибалогівською.

>>> Вподобайте сторінку закарпатської газети «НЕДІЛЯ»

«Після призначення на посаду голови облдержадміністрації я зосередився на побудові вертикалі влади в регіоні. Балога (Віктор – LB.ua) очолював передвиборчий штаб президента і ще тоді попросив для себе преференцій. Поставив «ручного» губернатора (Василя Губаля – LB.ua), який без відома Балоги не підписував жодного папірця. Фактично область вийшли з підпорядкування Кабінету міністрів і Адміністрації президента. Так, сьогодні ми не погоджуємось з деякими рішеннями Кабміну чи законами, ухваленими парламентом, але регіон підпорядкований як прем’єр-міністру, так і президенту, – зазначив Москаль. –

Коли я прийшов на Закарпаття, то виборча кампанія вже розпочиналась. Балога обіцяв, що його «Єдиний центр» візьме більшість в облраді. Але я не з парашута впав на Закарпаття, мене тут знали люди. Я двічі працював в регіоні: з 1995 по 1997 року займав посаду начальника управління МВС у Закарпатській області, а з 2001 по 2002 працював головою ОДА. Той раз я повернувся на Закарпаття після катастрофічного паводка. Так «заливало» область в 1998, 2001 і 2008 роках. У 2015-у не вистачило п’яти сантиметрів, щоб регіон постраждав від паводка. Бог змилувався над нами… І так життя тяжке в людей. Лише по телебаченню доходи в населення ростуть. А насправді – безгрошів’я»

zakarpatpost.net