Що трапилося на Закарпатті за день? Головні новини та події 12 грудня

День на Закарпатті був найтеплішим у цьому тижні і багатим на події

 Цими днями Хустської районної ради одноголосно затвердила туристичний бренд (логотип та гасло) Хустщини.

>>> Вподобайте сторінку закарпатської газети «НЕДІЛЯ»

Відтак район офіційно отримав логотип, авторські права на який перейшли до громади району, і який буде використовуватися як туристична символіка на сувенірній продукції – футболках, кепках, чашках, ручках, пакетах.

Організатора “приватного кордону” на території Закарпатської області Аттілу Горвата (Хорвата) суд взяв під варту на 60 діб. Про це на брифінгу 12 грудня повідомив начальник відділу військової прокуратури Західного регіону України Наріман Сулейманов.

Вчора, 11 грудня, в поліцію Виноградівщини надійшов лист від керівництва служби у справах дітей з проханням розшукати 16-річного хлопчика. Правоохоронцям повідомили, що в прийомній сім’ї, де жила дитина, закінчився термін опіки. Юнак скористався цим і втік. Поліція розшукала його у рідних, які позбавлені батьківських прав.

Як повідомив керівник Мукачівської місцевої прокуратури Олександр Братюк: за наявною інформацією в мережі Інтернет у статті під назвою «На Закарпатті директор школи побила до крові школяра», у якій ідеться про те, що 29 вересня 2017 року в с. Верхня Грабівниця, Воловецького району директор школи вдарила одного із учнів.

11 грудня, близько 22:50, у селі Червоне, що на Ужгородщині, трапилася аварія, у результаті якої загинула 61-річна місцева мешканка. Як з‘ясували слідчі, 36-річний водій автомобіля «Volkswagen Passat», їдучи у напрямку міста Чоп, скоїв наїзд на 61-річну жительку Червоного, котра навколішках стояла посеред проїзної частини.

Днями до поліцейських звернулася мати учня одного з навчальних закладів Ужгорода. Жінка просила допомоги, оскільки її 16-річного сина побили в навчальному закладі. У результаті хлопець отримав перелом руки.

На проспекті Свободи живе товстелезна кішка. Від наїдків кицька так розтовстіла, що деколи навіть лінується поворухнутися. За два роки вона збільшилася у вазі майже двічі. У холодну погоду чотирилапа часто безтурботно гріється на вітрині одного з фастфудів і чекає, коли хтось її нагодує.

zakarpatpost.net