Як директорка закарпатської школи побила та залякувала учня. ВІДЕО

Як повідомив керівник Мукачівської місцевої прокуратури Олександр Братюк: за наявною інформацією в мережі Інтернет у статті під назвою «На Закарпатті директор школи побила до крові школяра», у якій ідеться про те, що 29 вересня 2017 року в с. Верхня Грабівниця, Воловецького району директор школи вдарила одного із учнів.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.

 >>> Вподобайте сторінку закарпатської газети «НЕДІЛЯ»

Мукачівською місцевою прокуратурою ініційовано внесення відомостей в ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.137 КК України (неналежне виконання обов’язків щодо охорони життя та здоров’я дітей). Вказане кримінальне провадження перебуває на контролі Мукачівської місцевої прокуратури і розслідується Воловецьким відділенням поліції.

Довідково: санкцією ч.1 ст. 137 КК України передбачено покарання у виді штрафу від ста до трьохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.