Хто кришує закарпатські кордони. Нові подробиці

Москаль переконаний, що затримані у столиці з вибухівкою мукачівці з Ланьо не пов’язані.

>>> Вподобайте сторінку закарпатської газети «НЕДІЛЯ»

Про це він заявив під час інтерв’ю виданню lb.ua.

«Завтра мене затримають, наприклад, за наркотики, а мої конкуренти напишуть, що ви зі мною пов’язані, бо брали в мене інтерв’ю (посміхається – LB.ua).

Знову ж таки, є твердження, що Балога і Ланьо неформально очолюють діяльність щодо незаконної контрабанди, кримінальної діяльності в регіоні.

Для того, щоб перевіряти таку інформацію в Україні діє СБУ, МВС, Генпрокуратура, НАБУ, САП. Яких тільки правоохоронних органів немає… Якщо існує інформація, що народний депутат займається незаконною діяльністю, то саме ці органи повинні з’ясовувати правда це чи ні.

Коли я працював керівником ГУ МВС в Закарпатській області, то, звісно, отримував всю інформацію про ситуацію в області. Гласну і негласну. Ніяких доказів його (Ланьо – LB.ua) причетності до незаконної діяльності не було, – зазначив він журналісту.

Балоги?

Я не хочу ні на кого наговорювати. За руку нікого не ловив. Чутки ходять. Але й про мене можуть ходити чутки.

Буду говорити лише про ті факти, які доведені. Не можу керуватись припущеннями, інакше не був би чотири рази заступником міністра внутрішніх справ і один раз заступником голови СБУ.

У листопаді цього року я звернувся до прем’єра Гройсмана з проханням скасувати розпорядження колишнього прем’єр-міністра Миколи Азарова №110-р від 2 лютого 2011 році, яким виділено 350 гектарів лісу начебто під будівництво туристично-рекреаційного комплексу у Синяку на Мукачівщині. В Януковича було 140 гектарів Межигір’я і про це розкричали на весь світ. А Балога має 350 га! І про це мовчать!

Коли я підняв шум, «Центр сприяння розвитку туризму «Синяк», за яким була закріплена ця земля, швидко ліквідували. А 6 грудня я скасував розпорядження колишнього голови Закарпатської облдержадміністрації Олега Гаваші від 2007 року про передання землі цьому комунальному підприємству. Тепер слово за Кабміном.