Через Закарпаття проляже гастрономічний маршрут

Відомо, що новий туристичний маршрут має зацікавити туристів-гурманів, які прагнуть пізнати карпатські делікатеси, виготовлені у Закарпатській, Львівській, Івано-Франківській та Чернівецькій областях.

За задумом розробників, гастрономічний маршрут не лише запропонує гостям Карпат популярні міста з їхнім колоритом, палацами та замками, музеями й фестивалями, але й передбачить візити на окремі підприємства, які можуть познайомити з традиціями виробництва, технологіями і смаком тутешніх продуктів.

>>> Вподобайте сторінку закарпатської газети «НЕДІЛЯ»

Виробників екопродукції, підприємств та турфірм закликають долучитися до нового гастрономічного маршруту “Смак українських Карпат”.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомив начальник відділу туризму Івано-Франківської ОДА Віталій Передерко.

“Наступного року, у другій половині січня, ми плануємо організувати “круглий стіл” за участю обласних турфірм, підприємств  та виробників екопродукції, які зможуть долучитись до гастрономічного маршруту “Смак українських Карпат”. Йдеться не лише про те, що туристи на власні очі зможуть побачити, як виробляють продукцію в Карпатах, але й посмакувати її та взяти участь у майстер-класах”, – повідомив Передерко.

zakarpatpost.net