У Близнюків – доленосна зустріч, у Скорпіонів – надлишок кохання. Любовний гороскоп на 2018 рік

Звичайно ж, всіх цікавить, яким буде 2018 рік в любовному плані, наскільки сприятливим, що про це говорить гороскоп. Астрологи вже проаналізували положення небесних світил і склали точні прогнози.

Гороскоп від 2018.pp.ua.

Овен

Любовний гороскоп на 2018 рік для всіх знаків зодіаку

Овен обов’язково повинен відчувати почуття любові або сильної прихильності в 2018 році, саме це дасть йому необхідні сили і енергію для всіх інших справ. Закоханість підстьобує самовдосконалюватися, домагатися значних успіхів, однак всесильний Марс, що впливає на цей знак зодіаку, робить його трохи егоїстичним і різким у стосунках.

В цілому 2018 рік стане вдалим для Овна, не буде яскравих, але руйнівних сплесків. Вже наявні і стабільні відносини будуть розвиватися в позитивній прогресії, стаючи тільки міцніше. Це буде хороший рік узаконити давно тривалі любовні зв’язки, пройти обряд вінчання, намітити пишне святкування річниці весілля.

Тим, хто на початку шляху пошуку своєї другої половинки, зірки дадуть кілька шансів, але, швидше за все, це прохідні варіанти, особливо в перших місяцях календарного 2018 року. З другої половини року ситуація покращиться, з’явиться багато нових знайомств, але навряд чи дружба переросте в щось серйозне, мабуть, ще не прийшов той час. Це не біда, відчувати сильні почуття для підтримки своєї енергії можна і таємно, не повідомляючи про симпатії об’єкту поклоніння.

Телець

Любовний гороскоп на 2018 рік для всіх знаків зодіаку

Зазвичай спокійний і вірний Тілець в 2018 році буде зразком для наслідування, як належить поводитися сімейним людям. За це варто сказати спасибі мудрій Венері, під чиїм небесним заступництвом знаходиться цей знак зодіаку.
Якщо на початку року Телець ще може проявляти упертість і наполягати на своїй точці зору, пригнічуючи думку близьких, то після дня Рівнодення вплив Венери посилиться і в сім’ї настане повна гармонія і взаєморозуміння. Телець перестане нервувати, оцінить зусилля близьких по збереженню відносин.
Самотні Тельці, хоча такого не буває за визначенням – у Тельців завжди хтось закоханий, в 2018 році можуть зустріти надійного і вірного партнера в житті. Чи зможе справжній друг стати улюбленим, все залежить від Тільця, які пріоритети будуть обрані. Зірки будуть давати шанси влаштувати особисте життя тим, у кого воно поки в зародковому стані.

Взагалі, 2018 рік в плані любові для Тельця буде без принципових змін, Венера прихильна до сімейних відносин, тому не буде сумнівів, недовіри, ревнощів. Гарний і сприятливий час для насолоди сім’єю і простого спілкування з цікавими людьми.

Близнюки

Любовний гороскоп на 2018 рік для всіх знаків зодіаку

Ось вже для кого з усіх знаків зодіаку 2018 рік  запам’ятається як важливий у любовному плані, так це для Близнюків, вони це безумовно заслужили. Зірки не просто говорять, вони гарантують, що цей знак зодіаку в календарному 2018 році зустріне свою долю.
Цікаво, але сімейні Близнюки, які вже створили родину і цілком задоволені своїм вибором, саме в партнері по життю роздивляться ту саму другу половинку, про яку складають вірші і романи. Шлюб стане набагато міцнішим, а відносини довірливішими.
Близнюки, що тільки в пошуку любові, повинні звернути пильну увагу на знайомих і друзів, колег – усіх, хто давно потрапив в їх орбіту спілкування. Дуже висока ймовірність, що вже до відомої людини Близнюки придивляться іншими очима, закоханими. Така любов буде взаємною і міцною.
Для Близнюків добре в 2018 році планувати одруження, навіть поспішне і непродумане. Шлюб виявиться надійним. Не можна упускати такий важливий і успішний рік, дуже рідко вплив Меркурія буває настільки сильним, треба обов’язково створити сім’ю або хоча б почати тривалі серйозні стосунки з перспективою на шлюб.

Рак

Любовний гороскоп на 2018 рік для всіх знаків зодіаку

Весь 2018 рік зірки і Місяць, як покровитель, зокрема будуть говорити Раку, що ще рано вступати у відносини, зараз не час для цього, все ще буде попереду. І зірки праві, Ракам краще спрямувати свою увагу на навчання, роботу і повсякденні обов’язки, ніж на любовні відносини.
Сім’я немов буде в курсі зоряного прогнозу, Раків ніхто не буде смикати, вимагати незліченних зізнань у коханні, настоювати з романтикою і іншими зітханнями під місяцем. У Рака все буде добре, шлюб не розпадеться і не зіпсуються стосунки, просто не буде акценту саме на яскравість і полум’яного почуттів.
У Раків-самітників в 2018 році трапиться велика кількість знайомств, але просте спілкування не переросте в щось більше, максимум, буде міцна дружба з представником протилежної статі. Втім, і дружба ця довго не триватиме, оскільки у Раків зараз роки становлення, досягнення певного положення. Як тільки потрібний статус буде отримано, можна і думати про кохання.
Місяць обіцяє Ракам в найближчі роки, але не 2018 зустріч близького і вірного чоловіка, з яким можна прожити все життя. Саме такий варіант Ракам-однолюбам підходить як н ніякий інший.

Лев

Любовний гороскоп на 2018 рік для всіх знаків зодіаку

Так! Тільки цю відповідь мають чути всі від Лева в 2018 році. Пропозицію руки і серця, або піти на побачення, або дати номер телефону, або проводити до будинку після вечірки — Леви повинні давати своїм шанувальникам надію, 2018 рік сприятливий у сфері любовних відносин для цього знаку зодіаку.
Леви, як царські особи, абсолютно не готові кожного зустрічного пускати в своє життя, і це правильно. Однак зірки підказують, що можна безболісно входити в стосунки, просто не акцентувати увагу на серйозність і довговічність. Це виявиться ідеальним варіантом, коли є спілкування, але при цьому немає обов’язків і непотрібних обіцянок.
Зірки кажуть, що хорошим супутником для Лева стане людина поки що незнайома. Наявність спільних інтересів і тем для розмови дозволять краще зрозуміти душу іншого. Адже для створення сім’ї набагато важливіше знати не поверхневу інформацію, а щось глибинне, що не відкривають кожному зустрічному.
Лев належить до стихії вогню і знаходиться під заступництвом Сонця – таким годиться тільки найкраще в житті, 2018 рік принесе саме таку любов – сильну, правильну, хорошу.

Діва

Любовний гороскоп на 2018 рік для всіх знаків зодіаку

Дів в 2018 році чекає підвищена затребуваність. З чим це більше пов’язано: з тим, що Діви давно не відкривали своє серце, думаючи, що цей прохідний варіант, або з великою зайнятістю на роботі, ясно тільки одне: зірки Дівам обіцяють багато пригод на любовному фронті. Звичайно, багато чого залишиться за рамками історії, більшість закоханих залишиться ні з чим, але Діви мають можливість в 2018 році знайти саме свій варіант.
Самотні Діви здивуються напливу емоцій і вражень, кожен претендент на руку і серце буде дивувати. Зоряна порада: не надавайте великого значення занадто яскравому — швидко горить, швидко згоряє, а вам треба надовго.
Для Дів, що давно перебувають у шлюбі, 2018 стане роком відкриттів і натхнень від своєї законної половини. Це час  сімейного життя, коли є внутрішня залежність один від одного, не вистачає часу наговоритися і все хочеться робити спільно.
Любовний гороскоп для Дів на 2018 році обіцяє багато зустрічей, нових знайомих, пропозицій. Діви повинні навчитися відсіювати несуттєве, розглядаючи тільки найбільш важливе і варте уваги, адже Діви в любові дуже консервативні і скромні, їм треба раз і назавжди, і щоб як у казці. І зірки кажуть, що так все цілком може і статися.

Терези

Любовний гороскоп на 2018 рік для всіх знаків зодіаку

Для Терезів в 2018 році в любовному плані характерні невизначеність, сумніви і часті зміни своєї думки. Це говорить лише про те, що немає поруч надійної людини, на яку вони можуть покластися зі стовідсотковою впевненістю, повністю довіряти.
Венера обіцяє багато любовних пригод протягом року, фліртів і залицянь. Можливі навіть пропозиції руки і серця, але не варто розглядати їх дуже уважно, з того боку вони і не продумані, зроблені під впливом конкретної ситуації. Терезам належить складна робота щодо вибору того самого варіанту з десятка інших, і ще немає гарантії, що ця важлива зустріч відбудеться.
Зірки пропонують Терезам в 2018 році просто розслабитися, насолоджуватися дружнім спілкуванням і легкими, ні до чого не зобов’язуючими відносинами. Не варто очікувати більшої любові, зараз не найкращий час для експериментів у вигляді стрімкого шлюбу, обіцянок і клятв. Тут стане в нагоді головна риса характеру цього знаку зодіаку – все піддавати сумніву, ретельному аналізу. Це допоможе уникнути помилок і обманів.

Скорпіон

Любовний гороскоп на 2018 рік для всіх знаків зодіаку

Скорпіони складні як друзі, колеги, сусіди, але от у сім’ї вони можуть бути зовсім іншими: м’якими і поступливими. У 2018 році в цього знаку зодіаку любов буде настільки активною, що позитивні якості стануть проявлятися не тільки для близьких і коханих, а для всіх оточуючих.
Зірковий гороскоп обіцяє Скорпіонам дуже багато любові в 2018 році, можливий новий міцний шлюб, побудований не на розрахунку, а емоціях. Якщо ненадійний союз не розпадеться, значить відкриються нові перспективи, коли Скорпіон замість побачить зовсім поруч іншу людину.
На Скорпіонів, які ще тільки готуються створити сім’ю, шукають другу половину, обрушиться велика кількість перспективних і вигідних зі всіх сторін знайомств. 2018 рік стане тим часом, на який так довго чекав це знак зодіаку, коли любов та емоції будуть переважати над логікою і розумом. Примітно, що при такому підході до відносин, у Скорпіона все складеться вдало і плідно.

Стрілець

Любовний гороскоп на 2018 рік для всіх знаків зодіаку

Варто Стрільцям турбуватися, яким для них стане 2018 рік у любовному ставленні? Астрологи роблять прогноз, що все складеться добре. Можливо, не буде занадто яскравих і сильних емоцій, рік у цілому планується спокійним і умиротвореним.
Стрільцям, які ще не визначилися зі супутником життя, навряд чи в цьому році запропонують руку і серце, адже шлюб -це серйозно і поспішати з ним не варто. Рік буде сприятливий для пошуку партнера, вибору серед кількох претендентів. Для Стрільця, який зазвичай підтримує будь-які гучні справи, вечірки і веселе спілкування в компанії, раптом стане головним зовсім інше. Він полюбить довгі розмови по душам, прогулянки вдвох — все, що допомагає краще пізнати людину. Якщо до третьої декади року пошуки увінчаються успіхом, то велика ймовірність вступу в шлюб у наступному році.
Для Стрільців в родині рік стане часом відпочинку, накопичення сил в домашній атмосфері. Відносини з другою половиною хоч і не переживуть другий медовий місяць, але стануть набагато ближчими. Стрілець ще раз переконається, що у нього найкраща сім’я.
У 2018 році зірковий гороскоп радить Стрільцям планувати, шукати, обмірковувати, задовольнятися, що є, ніж здійснювати ризиковані доленосні дії.

Козеріг

Любовний гороскоп на 2018 рік для всіх знаків зодіаку

Як звикли Козероги проявляти ініціативу у всьому, навіть, що їх не стосується, так і в любовних справах вони намагаються домінувати. При цьому зовсім забувають, що сім’я або міцні відносини -це плід роботи двох осіб, спільні старання і зусилля.
У 2018 ситуація, як не дивно, зміниться на протилежну. Спасибі за це варто сказати Сатурну, який славиться своїм умінням охолоджувати. Такий вплив небесного покровителя почнеться буквально з перших чисел нового календарного року і продовжиться до листопада-початку грудня включно.
Любовний гороскоп для Козерога в цей час буде сприятливим, багато чого буде виходити як за помахом чарівної палички – це заслуга Сатурна. Козерогам важливо не тиснути і не виявляти свої сильні якості, інакше супутник може злякатися такого напору.
У 2018 році доленосних зустрічей не намічається, немає вірогідності створення сім’ї на все життя, не буде сильної любові. Це буде час спокійних відносин без яскравих емоцій, коли є можливість аналізувати те, що відбувається, вчитися на помилках, все помічати.

Водолій

Любовний гороскоп на 2018 рік для всіх знаків зодіаку

Кому не варто в 2018 році заводити нові відносини, палко закохуватися і сліпо покладатися на любов інших, так це Водоліям. Зірки радять задовольнятися тим, що є. До того ж поруч з Водолієм вже кілька років перебуває вірна і перевірена людина, яка ідеально підходить на роль супутника життя. Нехай до нього немає палких почуттів і кохання без пам’яті, практика показує, що це не найкращі почуття для шлюбу і створення сім’ї на довгі роки.
Водолії неодноразово обпікалися з-за своєї довірливості до людей, страждали, але в 2018 році любовний гороскоп буде сприятливим. Для цього не треба заводити сумнівні знайомства, будувати далекосяжні плани на маловідомих людей, вплутуватися в авантюри і історії. Вплив Сатурна означає, що все вийде само собою, непомітно. Саме тому Водолій повинен придивитися до добре знайомих людей, подивитися на них під іншим кутом зору, проаналізувати, із кого вийде найкраща партія для шлюбу. І такий союз виявиться довгим і міцним, тому що кохання спалахне трохи пізніше, після процесів впізнавання і довіри.

Риби

Любовний гороскоп на 2018 рік для всіх знаків зодіаку

Рибам 2018 рік принесе те, про що вони давно мріяли. Юпітер знаходиться в такому положенні по відношенню до Сонця і Землі, що астрологи зі стовідсотковою впевненістю дають прогнози у виконанні бажань у Риб. Особливо сприятливо все складеться в любовних відносинах, гарантовані нові знайомі, які будуть готові зв’язати з Рибами свою долю і все життя їх обожнювати.
Навіть у сімейних Риб, хто давно і щасливо перебуває у шлюбі, можливі несподівані і великі зміни в житті, пов’язані з любовною сферою. Найголовніше, що ці зміни будуть тільки позитивні. Імовірне безболісне і швидке розлучення у відносинах, які себе вичерпали, в результаті все призведе до хорошого. Треба зазначити, що самотніми Риби в 2018 році не стануть, поруч завжди буде хтось перебувати, а наскільки близько, залежить від бажання самої Риби.
Рибам не треба буде докладати жодних зусиль з пошуку другої половинки, Доля, як кажуть, знайде і за піччю. Величезна кількість претендентів на руку і серце Риб належить перевірити свою інтуїцію, серце не обдурить і допоможе вибрати вірний варіант.

Зірки припускають, що саме так складуться відносини на любовному фронті для всіх знаків зодіаку в 2018 році, а виповниться гороскоп насправді, залежить від кожного.

zakarpatpost.net