Гороскоп на 2018 рік: дізнайтесь, якому знаку пощастить найбільше

У всіх усе буде добре!

У  2018 році можна братися за будь-які справи, як Собака, що кидається в бій, не замислюючись про наслідки. У рік Земляного Собаки важливо дотримуватися своїх принципів.

>>> Вподобайте сторінку закарпатської газети «НЕДІЛЯ»

Ми підготували гороскоп на новий 2018 рік для всіх знаків зодіаку, пише Сьогодні.

Овен

У 2018 році Овни будуть в центрі уваги. Астрологи рекомендують слідувати за своєю мрією. Найкращим часом для змін в житті буде друга половина червня. У Овнів без пари є шанси закрутити роман прийдешнім літом.

У фінансових справах успіхи Овнів будуть меншими, ніж на любовному терені. Також ви повинні звертати особливу увагу на нові знайомства. Вони можуть залучити для вас додатковий прибуток і допомогти в просуванні кар’єрними сходами.

Телець

Для Тельців 2018 рік стане успішним у фінансовому плані.Также ви будете багато працювати. Однак варто орієнтуватися на своє чуття і обережно ставитися до порад інших людей.

Також у 2018 році зірки радять спрямувати всі зусилля на те, щоб полюбити себе і захоплюватися собою – тільки тоді на вас звернуть увагу й інші люди. Ймовірно, що ваші другі половини піднесуть вам сюрпризи у 2018 році і здивують своїми вчинками. Можливі возз’єднання з колишніми партнерами.

Близнюки

Більша частина 2018 року сприятлива для розвитку вашої кар’єри – скористайтеся цим. Ви отримаєте справедливу компенсацію за те, що багато працюєте. У 2018 році на Близнюків чекають великі зміни в житті, ви переглянете ваші ідеали і принципи, можливо кардинально зміните роботу. Рік Собаки пройде під знаком мудрості.

Цікаві життєві історії читайте у газеті «Екстра Закарпаття»

Рак

2018 рік буде для вас більш мирним і спокійним, ніж попередній – 2017. Ви в повній мірі відчуєте на собі підтримку друзів і турботу близьких людей.

У самотніх Раків зав’яжуться романтичні стосунки, а любовні пригоди очікують вас в першій половині року, а вже восени ви будете зайняті пошуком себе і новими захопленнями.

Перші три місяці для Раків будуть сповнені несподіваних бізнес-пропозицій.

Лев

Новий 2018 рік стане для Львів періодом нових стосунків, знайомств і бізнес-спілок. Найвдаліший місяць року – грудень. Також вас чекає романтика і кураж.

У фінансовому плані прислухайтеся насамперед до себе, критично ставитеся до порад навіть найшанованіших і успішних людей.

Діва

У першій половині 2018 року Дівам варто зосередитися на кар’єрі. Успіх очікує тільки тих Дів, які будуть впевнені в своїх бажаннях, вирішать, чого прагнуть від життя.

Для сімейних Дів 2018 рік стане ідеальним періодом, щоб знайти нові способи висловлювати свої емоції і почуття, здивувати і партнера, і самих себе. Друга половина року буде для Дів спокійнішою і навіть трохи рутинною. Зірки рекомендують зосередитися на сім’ї і внутрішньому світі.

Терези

Для Терезів 2018 рік наповнений подорожами. Це сприятливий час піти на курси, про які ви давно мріяли. Крім того, на вас чекають нові романтичні зв’язки. Сімейні представники цього знака по-новому подивляться на партнера, він відкриється для вас з несподіваного боку.

У кар’єрному плані Терезів чекають великі зміни. Зірки рекомендують Терезам в 2018 році прислухатися до себе і своїх бажань і слідувати за мрією.

Скорпіон

У 2018 року ви повинні ставити чіткі цілі, уникати ризикованих ситуацій. Все нове найкраще починати в листопаді. Нестачі в любові і романтики у Скорпіонів не буде. У стосунках з партнером не бійтеся експериментів, пробуйте щось нове.

Стрілець

У 2018 році для Стрільців закладається міцний фундамент як для особистих, так і для бізнес-стосунків. Не бійтеся заводити нові знайомства. У той же час у Стрільців з’являться нові обов’язки по роботі, можливе розширення ваших повноважень і навіть підвищення.

Козеріг

У 2018 році на вас чекають емоційні хвилювання, пов’язані з кар’єрою. Однак, у вашому житті з’являться нові захоплення, творчість. Козерогам в 2018 році потрібно приділити особливу увагу своєму здоров’ю і душевному здоров’ю. Якщо у вас є хоча б найменші проблеми зі здоров’ям – негайно йдіть до лікаря. У романтичному плані особливо активними будуть перші 8 місяців 2018 року..

Водолій

Новий 2018 рік вдалий для Водоліїв. Можуть виникнути нові почуття і нові прихильності. Якщо ви давно в когось закохані і не наважуєтеся зізнатися, то зірки радять зробити це в жовтні 2018 року. Сімейні Водолії будуть дуже комфортно себе почувати в поточних стосунках.

Риби

У 2018 році Рибам потрібно зайнятися своїм будинком. Також має бути багато роботи, можливо доведеться на якийсь час відмовитися від вихідних і відпустки. Змін в любовному плані для риб не передбачається. Все буде спокійно і рутинно. Але саме ваш партнер буде головною опорою, в тому числі і у фінансовому плані.

zakarpatpost.net