Новий рік на роботі. Закарпатський таксист підвозив клієнта, що не міг згадати вулицю, пам’ятав лише де стоїть ліжко

Хоча  зустріч Нового року і вважається родинним святом, та більшість людей воліють провести його не у вузькому колі найрідніших, а з гостями або ж у гостях.

Таксист Володимир розповідає закарпатській газеті “НЕДІЛЯ“, що спершу йому доводиться увесь вечір напередодні Нового року розвозити збуджених в очікуванні свята мешканців міста  «по гостях», а потім удосвіта гарно захмелілих повертати назад.

>>> Вподобайте сторінку закарпатської газети «НЕДІЛЯ»

Пригадує випадок, коли вранці його клієнт не міг згадати, куди йому потрібно їхати. «Я пам’ятаю, який поверх і де ліжко стоїть, а от назву вулиці не згадаю», – зізнавався чоловік. Як виявилося, той клієнт був приїжджим і відбився від компанії. Чого тільки не трапиться в Новорічну ніч!

Клієнт упав на заднє сидіння і захропів, а водієві не залишилося нічого іншого, як з телефону, що випав з кишені чоловіка на сидіння, зробити декілька дзвінків на номери, з котрими були останні розмови клієнта. А що було робити? Не викидати ж сонного захмелілого гостя міста взимку на тротуар чи здавати його в поліцію.

zakarpatpost.net