Гороскоп на тиждень. 1-7 січня 2018 року. Здоров’я, любов, гроші

Перший тиждень року пройде весело і цікаво, але до справ краще набратись, принаймні – до серйозних.

Цей період дуже важливо розслабитися і випустити з-під контролю деякі аспекти свого життя. Не бійтесь делегувати обов’язки і періодично говорити «ні». Настає сприятливий період у фінансовому плані.

>>> Вподобайте сторінку закарпатської газети «НЕДІЛЯ»

Якщо є можливість, добре відпочиньте, проведіть час із близькими людьми. Поїздки будуть вдалими і багатими на яскраві враження.

ОВЕН

Не найкращий час для збагачення і придбань. І для кар’єрного зростання теж. Задовільною може бути робота в благодійних товариствах, дослідницьких центрах, медичних установах, у великих організаціях, де ваша особистість не привертає до себе увагу.

В області мистецтва можуть бути успіхи, але матеріальна користь від них з’явиться не відразу.

ТІЛЕЦЬ

Емоційно-психічні фактори впливають на стан судинної системи та загальну працездатність. Можуть статися несподівані хвороби, скачки артеріального тиску. Небажана велике навантаження на очі і інші органи чуття. Травм більше схильні ноги, область гомілки і коліна, остерігайтеся падінь. Травмонебезпечні ситуації більш вірогідні на початку тижня.

БЛИЗНЮКИ

Цей тиждень може принести вам професійні досягнення та успіхи — зараз вдалий час для того, щоб зосередитися на питаннях, пов’язаних з кар’єрою. Деякі представники цього знаку зможуть розраховувати на протекцію. Це сприятливий час для того, щоб влаштуватися на роботу. У питаннях, пов’язаних з особистою безпекою, зараз слід дотримуватися підвищену акуратність. Особливої обережності вимагає друга половина тижня.

РАК

Цікаві життєві історії читайте у газеті «Екстра Закарпаття»

Ваші доходи на даному етапі найбільше залежать від вашої активності в додатку своїх талантів. Але вони навряд чи можливі утіх, чия робота пов’язана з контактами з людьми, роз’їздами. Несприятливий період для влаштування на роботу. Краще займатися звичними справами, у звичній для вас атмосфері. Непоганий час для досліджень, розслідувань, перевірки, контролю, нагляду.

ЛЕВ

Психологічно важкий період, послаблює здоров’я і викликає відчуття душевного дискомфорту. Підвищене занепокоєння і чутливість можуть послабити здоров’я. Вразлива ендокринна та лімфатична системи. Розсіяність, неуважність може призводити до травм і нещасних випадків. Велика користь від пасивного відпочинку, розслаблення, спокою і самоти.

 ДІВА

Багатьох представників цього знаку в цей період буде супроводжувати удача, особливо у встановленні дружніх відносин. Зараз ви можете знайти однодумців, проте в особистих стосунках можлива деяка нестабільність. Присутній ймовірність розриву. Щоб цього не сталося, намагайтеся не приймати радикальних, необдуманих рішень, про які пізніше ви можете пошкодувати. Багато проблем у цей час будуть вирішуватися завдяки винахідливості і здатності застосувати нестандартний підхід.

ТЕРЕЗИ

Продуктивна в матеріальному плані робота з інформацією: аналіз, статистика, звіти, дослідження, написання аналітичних текстів по раніше зібраним матеріалам. Комунікативні здібності в даний час знижені, будь-яка робота, пов’язана з інтенсивним спілкуванням, може стати стомлюючої і неуспішною в матеріальному плані. Більш вдала робота з технікою, транспортом, особливо ремонтом і обслуговуванням. У перші дні тижня можливі поломки інструментів та обладнання.

СКОРПІОН

Цей період підходить для тихого, спокійного відпочинку, подорожей. У будинок до творчих представникам цього знака в цей час може прийти натхнення. Реалізація планів може бути утруднена. Є ймовірність, що ви опинитеся в невільному положенні, яке перешкодить досягненню цілей. Не виключено, що така ситуація може бути пов’язана зі здоров’ям. Відчувши неприємні симптоми, не відкладайте лікування — краще самостійно зверніться до лікаря. Для медичних процедур це відповідний період.

СТРІЛЕЦЬ

Непоганий час для відновлення та завершення старих справ. Не виключено, що невдале колись заняття в цей раз виявиться прибутковим, хоча, можливо, не відразу. Взагалі, не варто поспішати, рватися вперед, гнатися за успіхом. Ця гонка буде з великими перешкодами і дуже стомлюючої, а матеріальних призів від долі ви, швидше за все, не отримаєте. Все треба робити спокійно, вдумливо, перевіряти кілька разів будь-які документи, адже помилки в них іноді дуже дорого обходяться.

КОЗЕРІГ

Ваше фізичне самопочуття буде сильно залежати від психологічного настрою, дуже важливо більше посміхатися, радіти навіть дрібницям. В цей час бажано більше уваги приділяти своїй зовнішності. Нова зачіска, доглянута шкіра будуть для вас джерелом позитивних емоцій і зроблять вас невразливими для хвороб. Уникайте алкоголю і неперевірених ліків, можливі отруєння і алергії.

ВОДОЛІЙ

У цей період багато представники знаку зможуть звернути на себе увагу і завоювати симпатії оточуючих. Зараз сприятливий час для того, щоб заявити про себе. Особливо це стосується тих, чия робота пов’язана зі сценою, публічними видами діяльності. Використайте цей тиждень для того, щоб знайти нові зв’язки, налагодити партнерські відносини. на цьому тижні ви повинні бути особливо акуратними в питаннях особистої безпеки. Не виключені травми та інші обставини, які можуть негативно вплинути на самопочуття.

РИБИ

Ваше здоров’я багато в чому залежить від обміну речовин в організмі. Дуже важливо правильно харчуватися, щоб їжа давала енергію, а не обтяжувала зайвими кілограмами. Найбільше енергії і бадьорості на цьому тижні вам міг би дати сонячне світло. Але це рідкісне явище в цей час року. Намагайтеся більше гуляти вдень, а ввечері не економте на освітленні, при відсутності природного світла, лампа може зіграти роль сонця.

zakarpatpost.net