Чому закарпатець встромив другу ніж у серце і скільки за це відсидить

Трагедія трапилася вранці 2 січня 2018 року. Тоді до чергової частини Виноградівського відділення поліції Берегівського відділу поліції ГУНП в Закарпатській області надійшло повідомлення від мешканця смт. Королево Виноградівського району про те, що ним виявлено у себе на городі тіло невідомої особи.

Про це  zakarpatpost.net повідомили у прес-службі прокуратури Закарпатської області.

>> Вподобайте сторінку закарпатської газети «НЕДІЛЯ»

Встановлено, що місцевий мешканець, знаходячись на подвір’ї дворогосподарства зі своїм 23-річним товаришем, затіяв з ним сварку, яка переросла у бійку. Відтак, у ході конфлікту, молодший з чоловіків наніс товаришу удар в груди розкладним ножем, спричинивши проникаюче колото-різане поранення лівої половини грудної клітки та серця, від якої потерпілий помер.

Нападника затримано, йому повідомлено про підозру у вчиненні умисного вбивства за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.115 КК України.

Наразі досудове розслідування кримінального провадження триває, внесено клопотання про застосування запобіжного заходу і прокуратура наполягатиме на триманні під вартою без можливості внесення застави.

Наразі підозрюваний знаходиться в ІТТ Виноградівського відділення поліції.

zakarpatpost.net