Якою буде сьогодні, 3 січня, погода на Закарпатті. Чи почервоніє сонце?

На Закарпатті трохи похолодає, засніжить.

В Ужгороді вночі буде 3, удень – 6 градусів тепла. Хмарна погода протримається в Ужгороді увесь день. Уночі пройде дрібний дощ, який до ранку закінчиться. Увечері очікується сильний дощ зі снігом.

>>> Вподобайте сторінку закарпатської газети «НЕДІЛЯ»

У Мукачеві вночі буде 1, удень – 3 тепла. Уночі очікується сильний дощ зі снігом. Протягом усього дня, починаючи з ранку, опадів не передбачається.

У Хусті та Іршаві – вночі буде 1, удень – 4 тепла. Нічний дощ до ранку закінчиться. Перша половина дня пройде без опадів, а ввечері дощ розпочнеться знову.

У Волівці – -1 уночі і  1 із позначкою плюс вдень. Сніг йтиме вночі, але ще до приходу ранку закінчиться. У другій половині дня він відновиться з меншою силою, поступово набираючи її ввечері.

У Сваляві вночі 0, вдень – 3 тепла. Уночі очікується дрібний дощ зі снігом. До ранку він припиниться, а після обіду піде знову. Ближче до вечора його змінить сильний сніг.

У Тячеві нічна температура становитиме 1, денна –  3 тепла. Протягом усього дня погода буде похмурою. Уночі піде дощ, який вранці послабшає. Удень на деякий час опади припиняться, а ввечері очікується дощ зі снігом.

У Перечині – вночі 3, удень – 6 тепла. Дрібний дощ закінчиться ще до світанку. Ранок і день минуть без опадів, а ввечері розпочнеться сильний дощ зі снігом.

У Тячеві нічна температура становитиме 3-4, денна –  5-8 тепла. До середи дощі, із четверга – сніг.

У Перечині – вночі 3-5, удень – 5-6 тепла. Понеділок-середа – дощі, у четвер- сніг.

У Берегові – вночі +1, удень – +5.  Нічний дощ закінчиться ще до приходу ранку. День пройде без опадів, а ввечері знову очікується сильний дощ.

У Виноградові – 2 вночі, удень – 5 із позначкою плюс. Нічний дощ до ранку закінчиться. Перша половина дня пройде без опадів, а ввечері очікується сильний дощ.

У Міжгір’ї – уночі  -1, вдень – 1 тепла. Уночі очікується дощ зі снігом. Вранці – без опадів. Удень та ввечері йтиме дрібний сніг, поступово посилюючись.

У Рахові буде уночі -3, вдень температура підніметься до 0 градусів. Нічний сильний дощ зі снігом до ранку зміниться на дрібний сніг. Удень на деякий час він припиниться, а ввечері розпочнеться знову, проте вже з більшою силою.

За астрономічним календарем 3 січня Земля знаходиться в перигелії, тобто вона розташовується на найменшій відстані від Сонця. Наші пращури помітили, який день 3 січня, таким буде і вересень. Червоне сонце на сході віщує заметіль. Якщо цього дня багато снігу, то можна очікувати хороший урожай хліба, а якщо сніг не вкриє землю, то врожай у цьому році буде бідним.

zakarpatpost.net