Кого на Різдво приймає у себе вдома мер Ужгорода

Про це у прес-центрі газети «НЕДІЛЯ» читачам zakarpatpost.net розповіла солістка  Заслуженого академічного Закарпатського народного хору та колективу «Різдво по-ужгородськи» Мирослава КОПИНЕЦЬ.

За її словами, приймали колядників дуже гарно.

“Ми йдемо в різні місця, аби веселити людей. Гарно нас приймали у дворах багатоповерхівок. Люди спускалися у двір, коли чули спів, – наголосила вона. – У одному з дворів нас так чекали, що розвели вогонь, накрили столи. Там п’ятиповерхівки, дев’ятиповерхівки довкола. Тамтешні мешканці збігалися разом з дітьми, аби співати й танцювати з нами. Столи накрили, пригощали, дехто й додому запрошував.

Гарно нас також приймали у «Дасторі», на ковзанці. Дуже гостинно нас зустрів у себе  вдома міський голова Богдан Андріїв і вся його родина. Враження прекрасні. Нам раділи, слухали дуже уважно. Зізнаюся, я отримала неабияке задоволення від того, що відчула, що наш мер – духовна людина, підтримує культурні починання і сам є їхнім учасником. При цьому фотографував нас найкращий фотограф Закарпаття  Олексій Попов, фото якого можна побачити у відомих журналах. А ті світлини можна знайти в Інтернеті”.

zakarpatpost.net