Якою буде сьогодні, 7 січня, погода на Закарпатті. Як гадали по зірках?

Сьогодні на Закарпатті буде тепло по-осінньому.

>>> Вподобайте сторінку закарпатської газети «НЕДІЛЯ»

В Ужгороді вночі буде 8, удень – 9 градусів тепла. Уночі очікується дрібний дощ. Протягом усього дня, починаючи з ранку, опадів не передбачається.

У Мукачеві вночі буде 6, удень –9 тепла. Більша частина дня пройде без опадів, а ближче до вечора очікується дрібний дощ.

У Хусті – вночі буде 4, удень –10 тепла. Весь день буде хмарним. Без опадів.

У Іршаві – вночі буде 6, удень – 10 тепла. Більша частина дня пройде без опадів, а ближче до вечора очікується дрібний дощ.

У Волівці – 3 уночі і  7 тепла вдень. Нічний дрібний дощ до ранку закінчиться. Перша половина дня пройде без опадів, а ввечері дрібний дощ розпочнеться знову.

У Сваляві вночі 5, вдень – 8 тепла. Нічний дрібний дощ закінчиться ще до приходу ранку. День пройде без опадів, а ввечері дрібний дощ розпочнеться знову.

У Тячеві нічна температура становитиме 6, денна – 11 тепла. Сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Без опадів.

У Перечині – вночі 8, удень – 9 тепла. Уночі, можливо, пройде дрібний дощ. Увесь день, починаючи з ранку, мине без опадів.

У Берегові – вночі +5, удень – +9.  Протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Без опадів.

У Виноградові – 6 вночі, удень – 10 із позначкою плюс. Сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Без опадів.

У Міжгір’ї – уночі  3, вдень – 6 тепла. Хмарна погода буде триматися до самого вечора. Ввечері очікується дощ.

У Рахові буде уночі -3, вдень температура підніметься до -2 градусів. З самого ранку йтиме сильний сніг. Удень він може послабшати, але не заспокоїться до самого вечора.

7 січня відзначається Різдво — одне з головних християнських свят. З давніх часів це день примирення, добра, миролюбності, прославлення Христа. Наші пращури помітили, якщо цього дня тепло — весна буде холодною. Якщо ж у день Різдва холодно і хурделиця, буде холодно і літом. Густий іній прогнозує літом достаток хліба і малини. Незважаючи на урочистість цього свята, світлий, ясний день вказував на неврожай. А багато зірок на небі — на врожай грибів, ягід та гороху.

zakarpatpost.net