Дайош Японію в Ужгороді! На одній з набережних варто встановити альтанки над водою

Днями на Православній набережній почали встановлювати альтанку до Водохреща. Щороку там збираються  любителі зимового купання, яких постійно стає все більше.

>> Вподобайте сторінку закарпатської газети «НЕДІЛЯ»

Звісно, ідея цікава і такі альтанки було б добре встановити на постійній основі, вони могли б стати однією з нових родзинок Ужгорода.

Адже річка, що протікає через місто є однією з туристичних фішок. Такого привілею немає в більшості  обласних центрів України. Уж хоч і неглибокий, та на ньому щороку проводяться  регати, які стали дуже популярними у всьому Закарпатті.

Торік акція зібрала рекордну кількість учасників.

А якщо вздовж набережних, біля води будуть подібні дерев’яні будиночки і гарно їх підсвітити,  це зробить місто і більш затишним для самих ужгородців, і більш туристично привабливим для гостей, адже влітку посидіти в таких альтанках біля води і приємно, і романтично. Декілька десятків таких конструкцій перетворили б столицю Закарпаття на другу Японію, особливо в період цвітіння сакур. Адже всім відомо, що японські альтанки на воді та біля водойм, які є частиною культури країни Висхідного сонця, збирають із усього світу мільйони туристів.

Тож Ужгород може стати справжньою українською Японією і Меккою для туристів.

zakarpatpost.net