Якщо Путін сам не накладе на себе руки, то його уб’є Скорпіон, – закарпатський астролог

Зараз про гороскопи відомо всім, навіть дітям. Хтось із них сміється, хтось у них вірить, хтось навіть планує свої дії, керуючись порадами небесних світил.

Тому сьогодні астролог та нумеролог, людина, яка вираховує майбутні події за рухом зірок і допомагає іншим налагоджувати  долю  Андрон ВАКАРОВ розповів закарпатській газеті «НЕДІЛЯ» про те, що чекає на нас у  2018 році.

>>> Вподобайте сторінку закарпатської газети «НЕДІЛЯ»

– За вашими розрахунками, що чекає на нашу державу найближчим часом? Війна у цьому році закінчиться?

– Існує багато видів гороскопів. Так, за одним із них, Порошенко народився в рік Хитрої Лисиці. Ім’я Петро – теж ненадійне. Христа зрікся саме апостол Петро. Війна найближчим часом не закінчиться, але на Путіна, що є Терезами, чекає погане майбутнє. За роками він – мотузка. Це – символ знищення і самознищення. Такі люди не можуть мирно співіснувати ні з сусідами, ні з близькими. Якщо не він сам накладе на себе руки, то його приберуть. Над ним висить сильний Скорпіон.

– Чи має він шанс виграти наступні вибори?

– Так. Адже там усе фальсифікується, а підтримка народу не дуже й потрібна.

– Кого б Ви могли виділити з українських політиків, хто б міг вивести Україну з того стану, у якому вона перебуває зараз?

– Хороший розклад має Олег Тягнибок. Нептун. Сімка. Скорпіон. Не брехливий. У нього президентсь-кий знак. А то Терези зараз і в нас, і в Росії. А Порошенко ще й у день Орла народився. А хто орел у природі? Хижак. А Янукович був – Дім, Смерть, Домовина. Такі люди повинні допомагати іншим, то – їхня життєва місія, а він усе гріб собі.

 zakarpatpost.net