Нові подробиці вбивства хлопця на Мукачівщині

У селі Горонда Мукачівського району між юнаками з села Жнятино та місцевими хлопцями виник конфлікт.

 

В результаті 22-річний хлопець смертельно травмував 19-літнього мешканця села Горонда. Підозрюваного   поліцейські затримали і взяли під варту. Розслідування у справі триває.

Як повідомили у відділі комунікації Закарпатської поліції, вчора ввечері, близько 17.40, на лінію «102» надійшло повідомлення від медиків про те, що у машині «швидкої допомоги» помер мешканець села Горонда, якого побили невідомі особи.

>>> Вподобайте сторінку закарпатської газети «НЕДІЛЯ»

На місце, де трапилась бійка, виїхала поліція Мукачівщини. Як з’ясували працівники Управління карного розшуку ГУНП в Закарпатській області спільно з мукачівськими колегами, напередодні між хлопцями сіл Жнятино та Горонда трапився конфлікт. Вчора, 10 січня, четверо юнаків віком від 19 до 27 років вирішили продовжити з’ясування стосунків.

В ході розслідування поліцейські встановили, що під час бійки 22-річний мешканець села Жнятино наніс смертельний удар дерев`яною битою по голові 19-річному хлопцю із сусіднього села. Його односельця із травмами також було госпіталізовано до травматологічного відділення Мукачівської лікарні.

Поліція затримала усіх чотирьох учасників бійки. Їх  поміщено в ізолятор тимчасового тримання Мукачівського відділу поліції. За фактом відкрито кримінальне провадження. Підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років. Слідство у справі триває.

zakarpatpost.net