Чоловік вивіз дружину у ліс і відрубав кисті обох рук

— Сказала мужу, что подаю на развод. На следующий день он позвонил и предложил отвезти на работу. Повез меня в лес. Достал топор. Требовал назвать имя любовника, — розповідає 25-річна Маргарита Грачова. Минулого місяця подала на розлучення. Чоловік вивіз її у ліс і відрубав кисті обох рук.

У шлюбі з 26-річним Дмитром Грачовим Маргарита прожила сім років. Разом виховували синів 4-річного Марка й Олександра, 3 роки.

> Вподобайте сторінку закарпатської газети «НЕДІЛЯ»

— Останні півроку чоловік часто ревнував — влаштовував скандали і підіймав на мене руку, — каже Маргарита. — Почала задумуватися про розлучення. Та все не наважувалася, було шкода дітей. Місяць тому познайомилася з іншим чоловіком. Він розлучений, сам виховує доньку. Якось запросив мене з дітьми в кіно. Після побачення сказав, має щодо мене серйозні наміри. Наступного дня повідомила чоловікові, що подаю на розлучення. Попросила, аби він з’їхав з квартири — вона дісталася мені у спадок від батьків. Діма нормально це сприйняв. Зібрав свої речі й без зайвих розмов виїхав. Та наступного дня вирішив з’ясувати стосунки. Вимагав, аби назвала справжню причину розлучення. Відрубував мені палець за пальцем. А потім відрубав обидві руки. Сказав: “Заяву на розлучення тепер ти подати не зможеш”, пише gazeta.ua.

Дмитро знущався над дружиною 2 години. Після цього сам відвіз її у лікарню.

— Врачи сумели пришить Маргарите левую руку — операция продолжалась девять часов, — каже матір жінки Інна Шейкіна, 46 років. — Правую спасти не смогли. Вместо нее решили поставить протез. Деньги на него собирают все неравнодушные люди.

Дмитро має фах сімейного психолога, Маргарита працювала журналістом.

— Діма ріс без батька. З дитячих років був жорстокий. Часто знущався над однолітками і встрявав у бійки, — говорить Шейкіна. — Коли Маргарита сказала, що збирається з ним розписатися, були проти. Відчували, що нічим добрим це не закінчиться. Та вона настояла на своєму. Сказала, Дмитро — чоловік її мрії.

Маргарита перебуває в лікарні. Дмитра арештували. Йому загрожує до семи років позбавлення волі.

Світлана КОРЖЕНКО

zakarpatpost.net