Гороскоп на 13 січня 2018 року. Що сьогодні віщують зірки

Сьогодні гороскоп більше підходить для позаштатних ситуацій, ніж для звичайних рутинних справ.

У вас можливі труднощі з самоорганізацією, апатія, суперечливі вчинки – в тому числі, і по відношенню до грошей. Зате діяльність в «авральному» режимі сьогодні можуть бути чудові результати!

>>> Вподобайте сторінку закарпатської газети «НЕДІЛЯ»

Це не найкращий день для романтичних зустрічей і знайомств. Зірки радять: африканським пристрастям сьогодні краще віддати перевагу щось більш спокійне і сімейне, яке не потребує від вас зайвого морального або фізичного напруження – наприклад, спільний похід в кіно або в ресторан.

ОВЕН

Сьогодні у розпорядженні Овна опиняться ресурси до такої міри немаленькі, що проблемою буде знайти їм застосування. Однак, краще постаратися зараз, бо ймовірність того, що вони (ресурси) будуть чекати свого часу скільки завгодно довго, невелика.

ТІЛЕЦЬ

Сьогодні у Тельця день буде сповнений несподіванок, як приємних, так і не дуже. У будь-якому випадку, справи, заплановані заздалегідь, краще відкласти, бо переробити їх не вдасться.

БЛИЗНЮКИ

Сьогодні Близнюки будуть вкрай категоричні у своїх діях. Якщо справа стосується загальноприйнятих правил – ви або будете по-хамськи слідувати своїм поривам, або просто попрете проти всіх. Велика ймовірність нарватися на неприємності.

РАК

Цікаві життєві історії читайте у газеті «Екстра Закарпаття»

Сьогодні  Рака будуть часто відволікати, проте не варто відмовлятися від планів на цей день. Ви повинні встигнути зробити все, що намітили.

ЛЕВ

Сьогодні Лев, безумовно, – вінець творіння, унікальний в усіх відношеннях. Цим варто пишатися, проте не треба забувати, що майже кожен з решти представників людства схильний думати так само. І вони теж мають на це право. Сьогодні вам доведеться шукати компроміс між своїми амбіціями і повсякденними обов’язками.

 ДІВА

Сьогодні на обличчі Діви буде написано все, що вона думає, і приховати нічого не вдасться. Зберетеся злукавити – запасіться темними окулярами.

ТЕРЕЗИ

Сьогодні  події можуть вийти з-під контролю Терезів. Втім, це й на краще, зможете, нарешті, перестати про них піклуватися.

СКОРПІОН

Сьогодні Скорпіону судилося бути одним з двох – або переможцем, або переможеним. Стороннім спостерігачем бути не вийде.

СТРІЛЕЦЬ

Сьогодні Стрільцеві, можливо, доведеться від чогось відмовитися і звідкись піти. Розставання буде не дуже легким, але воно необхідне. Знайдіть в собі сили не показати свого засмучення з цього приводу.

КОЗЕРІГ

Сьогодні Козероги схильні брати всю відповідальність за те, що відбувається на себе, і абсолютно марно. Дозвольте іншим розділити з вами цей важкий тягар.

ВОДОЛІЙ

Сьогодні Водолій може отримати чимало хороших пропозицій, що саме по собі прекрасно, але ця обставина поставить вас перед необхідністю вибрати краще. Щоб не рвати на собі волосся згодом, не поспішайте з рішенням.

РИБИ

Сьогодні день не підходить Рибам для активних дій, зате ідеальний для роздумів. До вечора вас може очікувати сюрприз.

zakarpatpost.net