Чи відомо вам, який із знаків Зодіаку вважається наймудрішим?

Люди, що народилися під цим знаком, весь час шукають мудрості, завжди висловлюють свою думку і вважають за краще сказати правду навіть, якщо це може їм нашкодити.

Ви здогадуєтеся, про кого йде мова? Такі є серед вашого оточення? Звичайно, що так!

>>> Вподобайте сторінку закарпатської газети «НЕДІЛЯ»

Вони здаються вам трохи дивакуватими? Насправді вони просто не такі, як усі, у них є такий запас мудрості, що вони готові поділитися  ним із усіма іншими знаками Зодіаку.

Цікаві життєві історії читайте у газеті «Екстра Закарпаття»

Вони об’єктивні у висловлюваннях та не дозволяють емоціям взяти гору над розумом.

Так, це Водолії!

Саме під цим знаком народилося найбільше на світі геніїв.

Відомо, що Водолій є незалежною людиною, і кожна спроба обмежити його свободу є провокацією для розриву стосунків із ним. Тільки свобода, тільки самостійність, тільки незалежність від усіх — ось головні умови їхнього повного щастя.

Зовні вони можуть здаватися бездушними, навіть дещо холодними людьми, але всередині дуже доброзичливі і завжди будуть намагатися допомогти тим, кого вважають своїми друзями. Вони люблять, коли люди навколо них випромінюють щастя, і завжди будуть намагатися змусити їх відчувати себе ще щасливішими, при цьому абсолютно нічого не чекаючи взамін. Єдине, що для них дійсно важливо, — це те, щоб ніхто не обмежував їхню свободу, аби вони могли б жити без яких-небудь зобов’язань.

Водолій завжди прагне зробити щось корисне в житті, не прожити його даремно. З них виходять відмінні соціальні працівники та психологи, вони багато і активно спілкуються з оточуючими. Водолії — це надзвичайно прогресивні мислителі, люди майбутнього, що бачать крізь час, вони часто впливають на формування нових ідей і теорій як навколо себе, так і в глобальному плані.

Для них казати правду — справа честі. Водолії завжди повідомлять вам те, що думають, і деколи це може бути шокуючим і болючим для інших. Водолії нерідко від цього страждають, але ніколи не змінять своєї поведінки. І, до речі, саме через це прагнення “різати” в очі правду їх і вважають найбільш мудрим знаком.

Водолії — символ нонконформізму та інтелектуальної незалежності. Вони завжди прагнуть до інтелектуальної стимуляції свідомості і постійно відкривають щось нове і яскраве, завжди вдосконалюються і допомагають це зробити оточуючим.

Є у Водоліїв, щоправда, і одна парадоксальна якість: вони люблять самотність, але часто при цьому їм подобається спілкуватися з іншими.

zakarpatpost.net