Гороскоп на 17 січня 2018 року. Що сьогодні віщують зірки

Обережніше, сьогодні зірки гороскопу легко можуть змусити вас забути про таке корисне поняття, як почуття міри!

Намагайтеся уникати різких рухів, не приймайте рішення зопалу і пам’ятайте, що будь-яка дія, зроблена у четвер, може мати несподівані і дуже далекосяжні наслідки.

>>> Вподобайте сторінку закарпатської газети «НЕДІЛЯ»

У цей день вас можуть очікувати великі витрати і покупки, походи по магазинах, проте зірки радять стримувати свої бажання, інакше сьогоднішній шопінг загрожує обернутися великими дірками в бюджеті.

ОВЕН

Сьогодні гороскоп Овна сприятливий у всьому, що стосується любові, родинних і дружніх зв’язків, а також будь-яких інших відносин! Удача чекає його сьогодні там, де Овен може на когось покластися: в колі друзів і рідних, надійних партнерів по бізнесу, в суспільстві коханої людини. Крім того, день схиляє Овна до того, щоб активно заводити нові контакти. Сьогодні успішними виявляться переговори, підписання договорів, робочі та особисті знайомства. Ну а у самотнього Овна сьогодні є шанс зустріти втілення своїх романтичних фантазій.

ТІЛЕЦЬ

Сьогодні зірки гороскопу віщують Тельцю день, сприятливий для запуску нових проектів. Справи, розпочаті сьогодні, будуть просуватися легко і практично приречені на успіх. У бізнесі, в кар’єрі, в любові Телець може сьогодні сміливо зробити крок, на який, можливо, давно не міг зважитися. Попросити руки і серця, поговорити про надбавку до зарплати, почати пошуки нової роботи, затіяти ремонт – доленосна справа в руках Тельця сьогодні йтиме на лад і з часом принесе свої плоди. Так чи варто відкладати її в довгий ящик?

БЛИЗНЮКИ

Сьогодні Близнюки можуть відчути бажання поділитися з кимось своїм досвідом, знаннями або і зовсім взяти когось під своє крило. День наділяє їх душевною щедрістю, а також бажанням побути для когось мудрим наставником або як мінімум жилеткою для сліз. Якщо ж на очах Близнюків вершитиметься несправедливість, вони готові кинутися в бій, вставши на захист слабкого! Зірки гороскопу попереджають Близнюків про те, що справедливість – це добре, але головне сьогодні – не дати «слабким і гнобленим» потихеньку сісти собі на шию.

Цікаві життєві історії читайте у газеті «Екстра Закарпаття»

РАК

Сьогодні  у Рака є всі шанси опинитися на коні! Обставини обіцяють складатися в його користь, і не виключено, що в якомусь проекті його чекає заслужений успіх і визнання оточуючих. День відмінно підходить для завершення будь-яких раніше розпочатих справ, причому чим значніше і глобальніше ці справи, тим краще. Сьогодні зірки гороскопу дарують Раку енергійність, пробивні здібності, успішність і віру в свої сили. З таким арсеналом він може тільки перемагати!

ЛЕВ

Сьогодні зірки гороскопу віщують Льву день, коли від його слів, вчинків, почуттів і навіть думок багато що буде залежати! Можливо, Льву доведеться прийняти якесь рішення, і від того, яким воно виявиться, буде залежати багато в його долі. Втім, навіть незначні сьогоднішні вчинки здатні зіграти в житті Льва чималу роль. Так що йому необхідно стежити за тим, що він сьогодні говорить і робить: хороші думки і добрі справи обов’язково до нього повернуться.

 ДІВА

Сьогодні в спілкуванні з людьми у Діви можливі будь-які крайнощі! Вона здатна легше звичайного піддаватися чужому тиску і йти на поступки, які не вигідні їй. Або ж навпаки, може сама тиснути на людей, які знаходяться поруч. Так чи інакше, сьогодні відносини Діви з оточуючими ідеальними не назвеш. Щоб це не стало приводом для конфліктів, Діві варто пошукати в спілкуванні золоту середину!

ТЕРЕЗИ

Сьогодні  – відмінний день, який подарує Терезам заряд бадьорості, сонячної енергії та позитиву! Терезам досить взятися за справи, щоб помітити, що вони просуваються нібито жартома. Навколишні будуть тягнутися до них, доля – підкидати приємні сюрпризи. Вдалі покупки, хороші новини, привабливі пропозиції, спілкування з приємними людьми, романтичні зустрічі – все це і багато іншого може очікувати сьогодні Терези в повній відповідності з приказкою: «Успіх приходить не до того, хто рано встає, а до того, хто прокидається в гарному настрої ».

СКОРПІОН

Сьогодні зірки гороскопу радять Скорпіону присвятити день своїй сім’ї і друзям, адже саме вони – головна цінність в житті. День не схиляє його до успіхів в бізнесі, роботі чи навчанні, зате з близькими людьми він зможе в повній мірі проявити себе! Відкрите спілкування, дружня підтримка, розмови по душам принесуть сьогодні Скорпіону умиротворення і усвідомлення того, що життя прекрасне. Ну а якщо Скорпіон самотній, сьогодні у нього є хороший шанс познайомитися зі спорідненою душею.

СТРІЛЕЦЬ

Сьогодні тяга Стрільця до спілкування може приймати форму крайнощів, висловлюючись в підвищеної балакучості і прагнення знаходитися в центрі подій. Найстрашніше звичайного голоду для Стрільця може стати голод інформаційний! З усіма, хто знаходиться з ним поруч, Стрілець здатний детально поділитися своїми думками на будь-яку тему – про роботу, про життя, про кохання. Тільки не варто вступати з ним у суперечку: сьогодні Стрілець може прийняти будь-яке заперечення надто близько до серця.

КОЗЕРІГ

Сьогодні Козеріг може демонструвати впертість: його практично неможливо збити з пантелику або переконати. Зупиняти його також безглуздо, як рухається напролом танк! Втім, в цьому є і свої плюси: з крористю застосувавши свою завзятість, Козеріг сьогодні здатний гори звернути. Набагато гірше, якщо Козеріг розміняє свої могутні сили на дріб’язкові питання або почне вернути все, що йому в голову спаде. Наслідки його імпульсивних вчинків сьогодні можуть виявитися руйнівними цунамі!

ВОДОЛІЙ

Сьогодні Водолій здатний демонструвати фаталізм у всьому, за що б не бралася, діючи під девізом: «Чому бути, того не минути!». Є ймовірність того, що в якихось справах Водолій може невиправдано сподіватися на удачу, а вона підведе його в найбільш невідповідний момент. Щоб цього не сталося, Водолію треба, перефразовуючи приказку, на долю сподіватися, але і самому не зівати. Якщо сьогодні він буде сумлінно виконувати все, що від нього залежить, то і удача не змусить себе довго чекати!

РИБИ

Сьогодні Риби ризикують зазнати почуття розчарування в чомусь або в комусь. Можливо, Риби зіткнуться з втратою, або якийсь чоловік не виправдає їхніх сподівань, або ж події будуть розвиватися не так, як хотілося б їм. Зірки гороскопу радять Рибам поменше рефлексувати і не зациклюватися на тому, що їм не до вподоби. Швидше за все, їх очікування просто занадто завищені. Не дарма кажуть, що пошуки щастя – це головне джерело нещастя. Знизивши планку своїх вимог до життя, Риби відчують себе набагато щасливішими!

zakarpatpost.net