Якою буде сьогодні, 17 січня, погода на Закарпатті. Про що розкаже сніг?

Сьогодні на Закарпатті трохи потепліє. Сніжитиме.

В Ужгороді вночі буде -1, удень – 2 тепла. З ранку до самого вечора в Ужгороді небо буде вкрите хмарами. Уночі очікується сильний сніг. Вранці – без опадів. Удень йтиме дрібний дощ, який ввечері зміниться дрібним снігом.

>> Вподобайте сторінку закарпатської газети «НЕДІЛЯ»

У Мукачеві вночі буде 1 морозу, удень – 1 тепла. Протягом усього дня погода буде похмурою. Уночі очікується сильний сніг, вранці – дрібний дощ зі снігом. У другій половині дня на деякий час опади припиняться, а ввечері може піти дрібний сніг.

У Хусті – вночі буде -1, удень – +2. Вранці очікується дощ зі снігом, який у другій половині дня зміниться дрібним дощем. Увечері – дрібний дощ зі снігом.

У Іршаві – вночі буде -1, удень – +1. Весь день буде хмарним. Уночі піде сильний дощ зі снігом, який вранці послабшає. Удень на деякий час він припиниться, а ввечері може піти знову, проте вже значно слабше.

У Волівці – -3 уночі і  2 морозу. Уночі піде сильний сніг, який вранці послабшає. Удень на деякий час він припиниться, а ввечері дрібний сніг може піти знову.

У Сваляві вночі -2, вдень – 0 градусів. Нічний сильний сніг вранці повинен послабшати. У середині дня опадів не передбачається, а ближче до вечора дрібний сніг відновиться.

У Тячеві нічна температура становитиме 0, денна – +1. Вранці очікується дощ зі снігом, після обіду – дрібний дощ, ближче до вечора – сильний сніг.

У Перечині – вночі -1, удень – 2 тепла. Нічний сильний сніг вранці повинен послабшати. У середині дня опадів не передбачається, а ближче до вечора дрібний сніг розпочнеться знову.

У Великому Березному – вночі -2, удень – 0 градусів. Сильний сніг закінчиться ще до світанку. Вранці та вдень опадів не очікується, а ввечері вони розпочнуться знову, щоправда менш сильніші.

У Берегові – вночі -1, удень –+1.  З самого ранку йтиме дрібний дощ, під вечір його змінить дрібний дощ зі снігом.

У Виноградові – 0 вночі, удень – 2 тепла. Вранішній дощ після обіду повинен послабшати, а ближче до вечора його замінить дрібний дощ зі снігом.

У Міжгір’ї – уночі  -2, вдень – 1 морозу. Уночі піде сильний сніг, який вранці послабшає. Удень на деякий час він припиниться, а ввечері може піти знову.

У Рахові буде уночі -3, вдень температура підніметься до -1 градуса. Протягом усього дня очікується сильний сніг. Після обіду він повинен піти на спад, проте до вечора знову посилиться.

17 січня вшановується пам’ять преподобного Теоктиста, Зосими Пустельника, який жив у IV ст. У народі Зосима вважається покровителем бджіл. Про бджіл говорить і прикмета цього дня: якщо “сніг на деревах гілки гне — літом бджоли роїтися будуть”. А якщо на небі немає хмар при сильному морозі, то морозна погода буде стояти і надалі та не скоро відступить.

zakarpatpost.net