Якою буде сьогодні, 18 січня, погода на Закарпатті. Що про весну розкаже Місяць

Сьогодні на Закарпатті трохи похолодає.

В Ужгороді вночі буде -2, удень – 2 тепла. Погода буде похмурою, небо лише ненадовго позбавиться хмар, але ввечері вони його знову затягнуть. Без опадів.

>>> Вподобайте сторінку закарпатської газети «НЕДІЛЯ»

У Мукачеві вночі буде -7, удень – 1 тепла. Уночі буде дрібний сніг. Вранці, вдень та ввечері – без опадів.

У Хусті – вночі буде -6, удень – 0 градусів. Хмари будуть ховати небо весь час, вдень вони ненадовго зникнуть, щоб ввечері знову зайняти своє колишнє місце. Уночі можливий сніг. Вранці він стихне, та більше цього дня опади не розпочнуться.

У Іршаві – вночі буде -6, удень – 0 градусів. Уночі піде сніг, який ще до ранку закінчиться. Більше опадів не передбачається.

У Волівці – -7 уночі і  2 морозу. Уночі піде сніг, який вранці послабшає. Удень на деякий час він припиниться, а ввечері може піти знову.

У Сваляві вночі -8, вдень – -2 градуси. Уночі очікується сніг, який до ранку закінчиться. Ввечері він може піти знову, але вже з меншою інтенсивністю.

У Тячеві нічна температура становитиме -5, денна – -1. Уночі йтиме сніг. Вранці розпогодиться, та більше цього дня опадів не передбачається.

У Перечині – вночі -2, удень – 2 тепла. Уночі очікується дрібний сніг, який до ранку закінчиться. Ввечері він може піти знову.

У Великому Березному – вночі -5, удень – 0 градусів. Нічний дрібний сніг закінчиться ще до приходу ранку. День пройде без опадів, а ввечері дрібний сніг розпочнеться знову.

У Берегові – вночі -5, удень – +1.  Уночі йтиме дрібний сніг. Вранці розпогодиться, та більше цього дня опадів не передбачається.

У Виноградові – -4 вночі, удень – 1 тепла. Уночі можливий сніг. Вранці він стихне, та більше цього дня опади не розпочнуться.

У Міжгір’ї – уночі  -10, вдень – 2 морозу. Уночі піде сніг, який вранці послабшає. Удень на деякий час опади припиняться, а ввечері дрібний сніг може піти знову.

У Рахові буде уночі -8, вдень температура підніметься до -4 градусів. Уночі піде сніг, який вранці послабшає. Удень на деякий час він припиниться, а ввечері може піти знову.

18 січня відзначається Водохресний святвечір, переддень Богоявлення. Цього дня дотримуються суворого посту, тому переддень Богоявлення називають ще Голодною кутею. Якщо цього дня заметіль, сніг і поземка — бути хорошому врожаю. Якщо зоряна ніч на Водохреща — буде врожай ягід, гороху і хліба. Сильні південні вітри 18 січня передвіщають грозове літо, а заметіль на Водохрещу приносить заметіль на Масницю. Повний місяць цього дня обіцяє великий розлив річок навесні.

zakarpatpost.net