Що трапилося на Закарпатті за день? Головні новини та події 21 січня

На Закарпатті день пройшов спокійно. В Ужгороді сніжило, але сніг одразу ж танув.

Пенсію понад 10 тисяч гривень отримує майже 119 тисяч українців.

Більша частина з них працювали до виходу на пенсію на шкідливих виробництвах, в суді, прокуратурі. Там, де зарплати в 4-5 разів більші від середніх по країні.

Спілкуватися з людьми просто,  бо вони можуть відповідати на наші слова.

А яким є діалог із собакою? Адже вона хоч своїм розумним поглядом читає наші думки, та ми не завжди здатні зрозуміти її відповіді.

Але мова тварин добре усе ж декому добре знайома. Більше того, собаки беззастережно виконують вказівки тих, для кого вони є не просто домашніми улюбленцями, а компаньйонами в роботі.

Сьогоднішнім гостем прес-центру газети «НЕДІЛЯ» був начальник Кінологічного центру Нацполіції області, полковник Олександр ЛАЗАР. Під час наших «Недільних бесід» він поділився з читачами нашої газети думками щодо того  як найкраще поводитися з чотирилапими, а також розповів цікаві історії з власного життя, пов’язані з собаками.

Справжній подарунок отримають ужгородці  від творців хітових вистав-мюзиклів, які підкорили глядачів європейських країн! Для поціновувачів добрих дитячих уявлень, слід від яких назавжди залишається у душі кожної дитини!

У лютому в Ужгороді виступить відомий співак Роман Скорпіон. Його ім’я відоме багатьом завдяки хітам «Закохався», «Поцілую», «Ти моє сонце», «Фата» , «Наречена» та багатьом іншим.

А зараз закарпатці отримають унікальну можливість почути добре знайомі пісні у живому виконанні Романа Скорпіона.

Концерт  відбудеться 23 лютого у драмтеатрі в Ужгороді.

20 січня о 18:20 до чергових Явірницького пошуково-рятувального відділення на горі Піп Іван надійшло повідомлення від одного з учасників туристичної групи (7 осіб, жителі м. Київ) про те, що під час мандрівки Чорногірським Хребтом, під час спуску поблизу озера Несамовите на території Яремчанської міськради, вони потрапили в лавину і їх знесло схилом. В результаті сходження лавини ніхто з людей не постраждав. На щастя, туристи обійшлися легким переляком.

Чи є на Закарпатті снігова людина? Якщо вірити науці, то досі немає жодного представника виду, що живе в неволі, учені не знайшли жодного скелета або останків шкіри. Тим не менше у дослідників  є волосся, відбитки слідів і кілька десятків фотографій, відеозаписів (поганої якості) і аудіозаписів, пише газета «Екстра Закарпаття».

Власники автомобілів на єврономерах повинні платити ввізне мито на рівних умовах з іншими автовласниками.

“Я вважаю, що всі повинні бути в рівних умовах. І думаю, що всі повинні розмитнювати автомобілі за правилами, які є для всіх однаковими”, – сказав прем’єр.

Він також зазначив, що для цього можна переглянути ввізні ставки і, можливо, щось оптимізувати.

zakarpatpost.net