В Ужгороді прокопають метро? На набережній встановили новий знак

На набережній Незалежності на ліхтарному стовпі хтось встановив дорожній знак.

Оскільки зараз зима, напевно, автор новації мав на увазі те, щоб комунальні служби вчасно прибирали сніг, якщо він випаде.

Оскільки ремонтні роботи зараз ніде поруч не проводяться, скоріш за все, знак повинен сповіщати саме про це. Хоча цієї зими сніг прибирають вчасно. Та й його не так уже й багато.

Нагадаємо, що минулої осені на пішохідному мості хтось із ужгородців заклеїв власним креативом знак, що сповіщає про те, що рух на велосипедах заборонено. Щоправда, смішні і дотепні знаки протрималися там не довго. Їх відклеїли і поновили старі звичні. Звісно, цієї норми ніхто не дотримується. Тож знак є цілком недоречним.

Крім того, в Ужгороді є ще й інші не менш смішні знаки. Наприклад, мешканці вулиці Лермонтова розробили і встановили спеціальний дорожній знак, на якому зображена автівка з ногами. Таким чином вони прагнули привернути увагу чиновників до проблеми бездоріжжя. Саме ця дорожня артерія та прилеглі до неї, незважаючи на те, що місцина знаходиться всього за кількасот метрів від центральної частини, схожа на сито.

Утім найбільш веселий шедевр можна побачити на вулиці Минайській. Він дійсно може здивувати, неабияк і навіть налякати.

На білому прямокутнику зображено чорного чоловічка, який  справляє потребу. Силует обведено червоним квадратом і перекреслено, що означає заборону певних дій. Унизу ж під основною «картинкою» намальовано яйця та ножиці.

Справа в тому, що мешканці багатоповерхівки   облагородили прибудинкову територію, змонтували огорожу, висадили квіти. Поруч же знаходяться торговельні заклади, у яких продають спиртне і їхні клієнти влаштовують собі поруч громадську вбиральню.

Тож знак на трансформаторній ужгородці встановили для того, аби не дати іншим згубити рослини та захарастити ділянку біля будинку.

zakarpatpost.net