Якою буде сьогодні, 22 січня, погода на Закарпатті. Про що розкажуть домашні улюбленці?

Сьогодні на Закарпатті похолодає і пролітатиме дрібний сніг.

В Ужгороді вночі буде -3, удень – 2 тепла. Хмари, що вкривали небо вранці, вдень зникнуть, і до самого вечора вони вже не з’являться. Уночі очікується дрібний сніг. Протягом усього дня, починаючи з ранку, опадів не передбачається.

У Мукачеві вночі буде 5 морозу, удень – 3 тепла. Уночі, можливо, пройде дрібний сніг. Увесь день, починаючи з ранку, мине без опадів.

У Хусті – вночі буде -12, удень – 0. Протримається похмура погода, а у другій половині дня небо проясниться. Уночі піде дрібний сніг, який ще до ранку закінчиться. Більше опадів не передбачається.

У Іршаві – вночі буде -9, удень – +1. Вдень і ввечері небо  буде безхмарним, і ніщо більше не нагадуватиме про похмурий ранок. Уночі піде дрібний сніг, який ще до ранку закінчиться. Більше опадів не передбачається.

У Волівці – -10 уночі і  -3 градуси удень. Уночі буде сніг. Вранці, вдень та ввечері – без опадів.

У Сваляві вночі -12, вдень – 1 градус морозу. Вдень і ввечері небо буде безхмарним, і ніщо більше не нагадуватиме про похмурий ранок. Уночі буде дрібний сніг. Вранці, вдень та ввечері – без опадів.

У Тячеві нічна температура становитиме -6, денна – +1. До обіду протримається похмура погода, а у другій половині дня небо проясниться. Вранці продовжиться нічний дрібний сніг, але ближче до середини дня він повинен закінчитися.

У Перечині – нічна температура становитиме -3, денна – +2. Ввечері небо, що залишатиметься ясним майже увесь день, затягнеться хмарами. Уночі очікується дрібний сніг. Протягом усього дня, починаючи з ранку, опадів не передбачається.

У Великому Березному – вночі -7, удень – 0 градусів. Протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Уночі йтиме дрібний сніг. Вранці розпогодиться, та більше цього дня опадів не передбачається.

У Берегові – вночі -4, удень –+4.  Уночі буде дрібний сніг. Вранці, вдень та ввечері – без опадів.

У Виноградові – -5 вночі, удень – 3 тепла. Вранці розпогодиться, досвіткові хмари зникнуть та до кінця дня більше не з’являться. Уночі очікується дрібний сніг. Протягом усього дня, починаючи з ранку, опадів не передбачається.

У Міжгір’ї – уночі  -12, вдень – 3 морозу. Протягом усього дня тримається хмарна погода. Сильний дощ зі снігом ще до приходу ранку закінчився. У другій половині дня пішов сніг, який не заспокоїться до пізнього вечора.

У Рахові буде уночі -10, вдень температура підніметься до -6 градусів. Протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Уночі очікується сніг. До ранку він повинен послабшати, але продовжуватиме йти весь день і припиниться лише ближче до вечора.

22 січня вшановується пам’ять святого Полієвкта. У народі про цей період січня говорили так: “Росте день у січні — росте і холод”, що вказувало на наближення лютого, який вважався найхолоднішим місяцем зими. Спостерігали наші пращури цього дня за домашніми тваринами: якщо вони, випущені у двір, намагатимуться повернутися до хліву — бути незабаром снігу та холоду.

zakarpatpost.net