Продовження освітнього скандалу на Закарпатті. Батьки не пускають дітей до школи

Ситуація зі звільненням директорки початкової школи у Верхній Грабівниці вийшла з- під контролю

Про це повідомив керівник Спеціального контрою, журналіст, громадський активісто Ростислав БЕГЕШ.

“Мешканці гірської глибинки до навчального закладу знову не пускають дітей. А все через директора Наталію Сегедій, котра нібито побила третьокласника. Взяти якийсь коментар з приводу інциденту в Наталії Федорівни ніяк не вдається, директор постійно уникає зустрічі з журналістами, на телефонні дзвінки не відповідає, а відтак намагається уникнути відповідальності ховаючись на лікарняних.

Інцидент з приводу побиття учня трапився, ще минулого року, директорка спочатку залякувала учнів та іх батьків, вдавалася до погроз в соціальних мережах та в телефонних смс повідомленнях. Безстрокові пікети школи, результату не давали ніякого, притягнути або звільнити від займаної посади сіячку мудрого, доброго та вічного не можуть, адже офіційно людина хворіє.

В управлінні освіти Воловецькоі РДА кажуть, що горе- директор писала заяву з проханням іі перевести на вчителя цієї школи, але батьки проти, бо після побиття побоюються за життя та безпеку своїх дітей.

На днях Наталія Сегедій таки вийшла на роботу, кажуть перебувала на лікарняному в Закарпатському обласному кардіологічному диспансері, одразу завітала до школи, де понищила шкільні стенди, зірвала дошки для написань, знищила зошити учнів. Кілька днів в закладі навчальний процес зупинено, школа стала пусткою. Далі більше, класний керівник третьокласника Ярослава Пастушенка, через тиск на роботі, та нестерпні умови праці звільнилася. Саме Аліна Сидова, захищала підлітка від озвірілоі директорки. Після іі звільнення очільниця закладу Наталія Сегедій, зірвала з вікон в класі , де Сидова перебувала класним керівником штори та спалила… Після погрому в початковій школі, що вчинила директор Наталія Сегедій, селом поповзли чутки, що директорку таки звільнять, однак збоку районного управління освіти поки дій нема ніяких. Доведені до відчаю батьки продовжують не пускати дітей до школи, а відтак збираються пікетувати управління освіти, аби усунути директорку від займаної посади”, – заявив він.

zakarpatpost.net