Якою буде сьогодні, 2 лютого, погода на Закарпатті. Чи ранньою буде весна?

Сьогодні на Закарпатті буде відносно тепло.

В Ужгороді та Мукачеві вночі буде +5, удень – 7 тепла. Хмарна погода протримається увесь день. Протягом усього дня очікується сильний дощ. Після обіду він повинен піти на спад, проте до вечора знову посилиться.

У Хусті та Іршаві – вночі буде +2, удень – +7. Весь день буде хмарним. Вранішній дощ у другій половині дня повинен послабшати, проте до вечора може знову набрати силу.

У Волівці – +2 уночі і  +4 градуси удень. Увесь день йтиме сильний дощ, який до вечора повинен послабшати.

У Сваляві – +2 уночі і  +5 градуси удень. Вранішній сильний дощ у другій половині дня повинен послабшати, проте до вечора може знову набрати силу.

У Тячеві нічна температура становитиме +3, денна – +8. Вранці розпочнеться дрібний дощ, який в середині дня повинен припинитися. Ввечері він піде знову.

У Перечині – нічна температура становитиме +5, денна – +7.  З ранку і до пізнього вечора йтиме сильний дощ.

У Великому Березному – вночі +3, удень – +4 градуси. З самого ранку йтиме сильний дощ. Удень він може послабшати, проте до вечора знову набере силу.

У Берегові та Виноградові – вночі +4, удень –+7.  Протягом усього дня очікується дощ. Після обіду він повинен піти на спад, проте до вечора знову посилиться.

У Міжгір’ї – уночі  +2, вдень – +4 градуси. На зміну вранішньому сильному мокрому снігові, прийде дощ, який йтиме всю другу половину дня, посилюючись ближче до вечора.

У Рахові буде уночі 0, вдень температура підніметься до +4 градусів. Вранці йтиме дрібний дощ, який вдень може посилитися, але до приходу вечора він повинен припинитися.

2 лютого вшановується пам’ять преподобного Євтимія Великого. У народі цей день називали “Єфимкині заметілі”, які передбачали погоду найближчого часу. Якщо 2 лютого мете, то вся Масляна неділя буде заметільною. Якщо цей день похмурий, то варто очікувати пізніх заметілей. А якщо на Євтимія опівдні було сонце — на ранню весну.

zakarpatpost.net