Якою буде сьогодні, 5 лютого, погода на Закарпатті. Про морози та відлигу розкажуть білки та птахи

Сьогодні на Закарпатті буде зимно, досить сильно похолодає. Місцями вдарить мороз до 11 градусів.

В Ужгороді та Мукачеві вночі буде -3, удень – 0 градусів. Починаючи з самого ранку й до пізнього вечора, небо буде вкрите хмарами. Без опадів

У Хусті та Іршаві – вночі буде -6, удень – 0. День буде хмарним – з самого ранку небо вкриється хмарами, які протримаються до самого вечора. Без опадів.

У Волівці – -9 уночі і  -5 градусів удень. Протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Без опадів.

У Сваляві – -11 уночі і  -2 градуси удень. Починаючи з самого ранку й до пізнього вечора, небо  буде вкрите хмарами. Без опадів.

У Тячеві нічна температура становитиме -5, денна – +1. В цей день хмар на небі не буде тільки вночі, а з ранку й до самого вечора  буде зберігатися похмура погода. Ввечері очікується дрібний сніг.

У Перечині – нічна температура становитиме -3, денна – 0.  Хмарна погода протримається весь ранок та день, а ввечері небо проясниться. Без опадів.

У Великому Березному – вночі -10, удень – -3 градуси. День буде хмарним – з самого ранку небо вкриється хмарами, які протримаються до самого вечора. Без опадів.

У Берегові та Виноградові – вночі -4, удень – 0.  З самого ранку небо вкриється хмарами, які протримаються до кінця дня. Без опадів.

У Міжгір’ї – уночі  -11, вдень – -4 градуси. Протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Без опадів.

У Рахові буде уночі -11, вдень температура підніметься до -7 градусів. Ясною погодою нас цей день не порадує – хмари у закриють небо вже з самого ранку та протримаються до пізнього вечора. Майже весь день мине без опадів, тільки ближче до вечора може розпочатися дрібний сніг.

5 лютого вшановується пам’ять святого Агатангела. Колись погоду цього дня передвіщали білки та птахи. Якщо під час морозу білка залишає гніздо і спускається з дерева, слід чекати відлиги. Якщо вранці наші пращури виразно чули крик синиці, то варто готуватися до серйозних морозів.

zakarpatpost.net