Закарпатський астролог розповів, як впливає номер будинку на його мешканців

Астролог та нумеролог, людина, яка вираховує майбутні події за рухом зірок і допомагає іншим налагоджувати  долю.

Андрон ВАКАРОВ розповів закарпатській газеті «НЕДІЛЯ» про те, що на життя в будинку чи квартирі впливає її номер.

“Числа відображають всю правду про наш характер, здібності, навіть переваги і недоліки. Ще за часів стародавнього Єгипту жерцям був відомий спосіб передбачити життя кожної людини. Звичайно, прості люди не були допущені в храми, де жерці підраховували важливі події з життя. Це робилося для майбутніх і справжніх правителів. З тих пір нумерологія зазнала безліч змін. Вона розвивалася, видозмінювалася. Цей процес триває і донині. Це наука, безперечно. У ній багато містики, магії, якщо хочете. Магія цифр приваблювала мислителів, вчених, алхіміків минулого. Як же, за датою народження можна розповісти все про характер людини? Це загадка. Інструментами нумерології може користуватися будь-яка людина. Вплив чисел можна оцінити, просто вміючи робити прості арифметичні дії.

Будь-яке число, дата несуть в собі величезний енергетичний потенціал. Якщо ваша енергія збігається з енергією дати, то це буде дуже вдалий день. Якщо ж ні – на це число краще не планувати нічого важливого. Якби можна було передбачити точну дату народження дитини, батьки могли б вибирати для неї тільки щасливу долю,- наголосив він.

А як вирахувати число будинку за номером квартири? Зробити це досить просто. Нумерологія оперує тільки з однозначними числами, тому якщо номер вашої квартири – перша, друга і так далі, аж до дев’ятої, ви просто берете цей номер як нумерологічного числа вашого будинку. А якщо номер квартири двозначний чи тризначний, необхідно скласти цифри, із яких він складається. Наприклад, номер квартири 345. 3 + 4 + 5 = 12. 1 + 2 = 3. Трійка – число вашої квартири.

Тлумачення нумерологічного числа квартири

Одиниця. Число початку, руху, змін. У квартирі з таким числом добре себе почувають активні люди, які прагнуть йти вперед. Це можуть бути вічні мандрівники, любителі екстриму, бізнесмени, в чиє життя міцно увійшли ділові перельоти, а також які просто не бажають сидіти на місці люди. Навіть домосиди, перебравшись в таку квартиру, згодом все частіше відчувають бажання “пройтися” і починають дивувати оточуючих.

Двійка. Число два, навпаки, спонукає до усамітнення. Воно поєднує в собі різні початки. У такій квартирі важко сваритися, і вороги можуть прийти до примирення, всього лише зустрівшись на території двійки. Така квартира добре підходить тим, хто хоче звити сімейне гніздечко і не пускати сторонніх у своє життя.

Трійка. Число три ідеально підходить тим, хто пов’язав своє життя з творчістю. У такій квартирі затишно себе почувають письменники, художники, поети. Нерідко саме там проходять творчі зустрічі і дискусії про майбутнє музики або кінематографа. Але така квартира буде дуже корисною і тим, хто ніяк не пов’язує себе зі світом високих матерій. Адже креативний підхід до справи не буває зайвим і допомагає поглянути на багато проблем з несподіваного боку.

Четвірка. Найстабільніше число. Чотири – це стійка конструкція (звідси чотири кути квадрата). У такій квартирі люди впевнені в собі і в завтрашньому дні. Хороший варіант для тих, хто бажає зробити кар’єру і для тих, хто не любить ризикувати, а також прагне до матеріального добробуту.

П’ятірка. Ще одна квартира для динамічних особистостей, не готових зупинятися на досягнутому. У такому будинку можуть жити навіть авантюристи. Такі люди ніколи не розгубляться в несподіваній ситуації і вміють використовувати навіть не найвигідніші обставини з користю для себе.

Шістка. Затишний будинок для домосидів або для невеликих дружніх зустрічей. У такій квартирі добре зустрічати старість, добре планувати сім’ю або ростити дітей. Енергетика житла затримує все благополучне і позитивне. Але ось на самоті там проживати буде важко. Щоб уникнути апатії і сумних думок, необхідно час від часу запрошувати в будинок гостей або завести домашню тварину.

Сімка. Це число заряджає неординарністю і навіть епатажем. У артистичних натур, які оселилися в подібному житлі, може навіть трохи “зірвати вежу”. Але зате нудьгувати в такій квартирі не доведеться. Тим часом, число сім ще й сакральне, що спонукає до духовного пошуку і просвітління. Просто побувавши в квартирі з відповідним номером, можна багато чого для себе прояснити.

Вісімка. Число вісім глобальне в кожному своєму прояві – одночасно дві стабільних четвірки та символ нескінченності. Ця цифра обіцяє великі успіхи, але і падіння можуть бути досить відчутними.

Втім, вісімка допомагає не відступати перед труднощами і домагатися небувалого результату. Вона також притягує фінанси і вважається грошовим числом.

Дев’ятка. Поєднує в собі три трійки. Надихає на зміни і наділяє харизмою тих, хто мешкає під дахом такої квартири. Люди, що там живуть, зазвичай активні і діяльні. Можуть знайти себе в благодійності і громадській діяльності, нерідко прагнуть бути в гущі подій. І навіть будучи домосидами або флегматиками, в глибині душі не байдужі до багатьох глобальних речей і в силах залишити слід для нащадків.

zakarpatpost.net