Де вигідніше? Які ціни на квартири в Ужгороді?

Усі ми щось купуємо та продаємо – речі, продукти, одежу, навіть свої знання. Наше життя стало потужним суцільним ринком товарів та послуг. Як же орієнтуватися в цьому щоденному коловороті, як досягати успіху, у що найкраще зараз вкладати гроші? Які ціни на квартири в Ужгороді?

— Якщо порівняти минулий із 2007 роком, коли наші краяни масово брали валютні кредити, а нерухомість була нереально дорогою, то ціни на квартири  впали приблизно наполовину. Це ж стосується і цін на оренду приміщень. Найдорожчими  є квартири в центральній частині.

На околицях можна знайти помешкання наполовину дешевше, – розповіла головний редактор газети «Закарпатські оголошення» Мар’яна КРАВЧУК.

-Має значення й те, купувати житло через ріелторів чи самотужки. Найбільш оптимальним і вигідним варіантом є переглянути оголошення. За даними газети «Закарпатські оголошення», за однокімнатну квартиру в історичному центрі на Жупанатській ріелтори просять 43 тисячі, у новобудові на Богомолця – 35 тисяч доларів, у Новому районі – 26 тисяч, на проспекті Свободи – 20 тисяч. Проте, якщо купувати від господаря,  можна знайти і за 10, і за 15. Двокімнатна приблизно вартує  30-35 тисяч умовних одиниць. Дворівневу трикімнатну в новобудові власник пропонує за 37 тисяч доларів. Трикімнатну в районі Боздоського парку продають за 45 тисяч доларів.

 zakarpatpost.net