Жінка, що зарізала 2-річну дитину, не була алкоголічкою. Нові деталі

Мати перебуваючи у будинку, поки чоловік був на роботі нанесла удари ножем своїй двохрічній дитині, 2016 року народження. У цей момент до кімнати увійшов батько жінки, якому вона попередньо зателефонувала, й попросила приїхати, повідомляє М-Судіо.

50-річний чоловік відштовхнув доньку від онуки, але вона встигла порізати і його. Сусіди ж характеризують родину, по-різному. Лікарі зазначають, що тест на алкогольне сп’яніння виявився негативним. Що стало причиною таких дій, у поліції поки не кажуть. Але вже відкрили кримінальне провадження.

Психологи схиляються до версії, що нападниця могла перебувати у стані депресії, що потягло за собою нестабільний емоційний стан та стан афекту. Наразі жінка знаходиться в реанімації,а біля її палати чергують правоохоронці. Також, як повідомили у поліції, нападниця не перебувала на обліку в психодиспансері. А як тільки жінці стане краще, правоохоронці продовжать проводити з нею слідчі дії. За вбивство доньки, матері загрожує покарання аж до довічного ув’язнення.

zakarpatpost.net