Гороскоп на тиждень. 19-25 лютого 2018 року. Здоров’я, любов, гроші

Зірки радять розширювати кругозір, і використовувати будь-які можливості для підвищення професіоналізму.

Вітається творча діяльність – ідеї, що з’явилися у вівторок або в п’ятницю, виявляться вельми цікавими і корисними.

Матеріальні питання будуть вирішуватися легко і швидко, але для надійності можна порадитися з грамотними фахівцями. Любовна порадує змінами, головне, не приймати поспішних рішень.

ОВЕН

Не жертвуйте власними інтересами заради оточуючих – на цьому тижні на першому місці повинні стояти особисті потреби, а все інше потім. Понеділок подарує знайомство з дуже впливовою людиною – не соромтеся бути відвертими, і до ваших побажань неодмінно прислухаються. Відрядження краще запланувати на середу, або четвер – саме ці зимові дні виявляться вдалими для поїздок і подорожей.

ТІЛЕЦЬ

Життєрадісний настрій це чудово, але в ці лютневі дні потрібно бути більш серйозними. Вас чекає багато ділових зустрічей, не виключені відрядження і спілкування з закордонними партнерами. Тельцям, зайнятим благодійністю, зірки радять бути обережнішими – у вівторок поруч з вами з’являться ділки, стурбовані лише наповненням власних кишень. Тиждень вдалий для бізнесменів.

БЛИЗНЮКИ

Тиждень стане прекрасним періодом для особистісного зростання. Близнюки можуть без вагань записуватися на курси, або тренінги – будь-який навчальний процес пройде на ура. Якщо до середи Близнюки будуть порівнювати себе з білкою в колесі, то в четвер ситуація стабілізується, і у вас з’явиться купа вільного часу. Займіться налагодженням стосунків з близькими людьми, і обов’язково поспілкуйтеся з літніми родичами.

РАК

Ви відчуєте себе знаменитими – інтерес до вашої персони зростає. Зірки радять ретельно обдумувати кожен крок і уникати поспішних рішень. У середу Раки можуть блиснути талантами, і заявити про свою незамінність. Укладайте контракти, призначайте зустрічі, і проводите переговори – планети на вашому боці. Четвер принесе деякі проблеми на любовному фронті – ви несподівано з’ясуйте, що ваші шанувальники не такі прості, як здається на перший погляд.

ЛЕВ

Затримки в справах можуть відвернути Львів від основної мети цього тижня, і ви трошки розгубитеся. З авантюристами бажано не зв’язуватися, замість цього зверніться за підказками до інтуїції – внутрішній голос дасть багато цінних порад. Для вирішення побутових проблем підходить п’ятниця, а якщо клопоти розтягнуться до неділі – не біда. Друзі на вашому боці – з їхньою допомогою ви швидко розберетеся з господарськими турботами, і встигнете відпочити.

ДІВА

Вам не доведеться воювати за місце під сонцем – вигідні угоди і спокусливі пропозиції вже у вас в кишені. Головне, правильно себе подати. На вівторок можна сміливо планувати ділові переговори, а в четвер вас чекають знайомства з новими партнерами по бізнесу. З п’ятниці по неділю Діви будуть насолоджуватися спілкуванням з представниками протилежної статі. Фліртуйте, і іноді згадуйте про свої домашні обов’язки.

ТЕРЕЗИ

Головною турботою тижня стане додатковий заробіток. Зірки розуміють ваше бажання стати багатими, але пам’ятайте про міру, і вчіться переключатися з фінансових проблем на особисте життя. У четвер Терези можуть скасувати неймовірно вигідні угоди, і приділити час домочадцям. П’ятниця теж багата на спокусливі пропозиції. Сімейним Терезам турбуватися нема про що, а ось холостим доведеться похвилюватися. Будьте напоготові, і не піддавайтеся на умовляння шанувальників – щось ваші залицяльники мудрують.

СКОРПІОН

Цей тиждень подарує Скорпіонам багато сюрпризів, головне, не розгубитися, і скористатися всіма шансами і можливостями. Понеділок хороший для вирішення фінансових проблем, а ось у вівторок або в середу Скорпіони можуть відправитися на пошуки нової роботи. Четвер вдалий для творчості. У вихідні займіться домашніми справами – родичі неодмінно підкинуть кілька ідейок, і ці дні пройдуть яскраво і весело.

СТРІЛЕЦЬ

Цей тиждень не підходить для вирішення глобальних світових проблем, але ось професійні завдання Стрільці будуть клацати, як горішки. У понеділок краще триматися в тіні, і не висовуватися – цікавих ідей у ​​вас багато. Для далеких поїздок зірки радять вибрати четвер, а для творчої діяльності підійде п’ятниця або субота. З’ясувати стосунки з обранцем можна в неділю, але в ідеалі потрібно відвернути кохану людину від душевних бесід, і зайнятися корисною справою.

КОЗЕРІГ

Тиждень підходить для пошуку цікавої діяльності – Козерогам давно пора вийти на новий рівень. Але будьте обережними – солідну посаду вам, звичайно, запропонують, а от стосунки з роботодавцем можуть зіпсуватися. У вівторок очікуються фінансові бонуси, а середа стане днем ​​шопінгу. Четвер може принести проблеми в любовній сфері – не довіряйте клятвам шанувальників, можливо, у них свій інтерес, який зовсім не збігається з вашими мріями.

ВОДОЛІЙ

Водолії можуть відчувати певний дискомфорт – намагайтеся не нервувати, адже ніхто і не обіцяв, що робота повинна приносити тільки радість і задоволення. Краще спробуйте підійти до вирішення професійних проблем творчо – в понеділок і в середу у вас з’явиться кілька цікавих ідей. У п’ятницю Водолії можуть розраховувати на успіх у фінансовій сфері – можливо, ви отримаєте кілька вигідних пропозицій від друзів, або ділових партнерів. Особисте життя сповнене сюрпризів, але особливо весело буде в неділю – бережіть нерви домочадців, і не запрошуйте своїх шанувальників на сімейний сніданок, або заміський пікнік, влаштований родичами.

РИБИ

Ці дні принесуть Рибам багато незвичайних сюрпризів, але головною темою стане раптове поліпшення у фінансовій сфері. Багатий дядечко з Америки у вас навряд чи з’явиться, але від виграшів і подарунків Риби не сховаються. Намагайтеся грамотно розпорядитися «зайвими капіталами» і тримайтеся подалі від занадто ласкавих знайомих – ваша успішність багатьом не дає спокою. Зірки радять зайнятися благодійністю, або вкласти гроші в якусь справу в четвер. П’ятниця підходить для спілкування з друзями, а в суботу або в неділю Риб чекають в гості далекі родичі.

zakarpatpost.net