Гороскоп на 20 лютого 2018 року. Передбачення для всіх знаків Зодіаку

Сьогодні гороскоп буде буквально переповнений емоціями.

Навіть якщо ви спланували цей день заздалегідь «від» і «до», вам навряд чи вдасться виконати свій план до кінця.

Вашою дороговказною зіркою стануть бажання і почуття, в силу чого день обіцяє бути непередбачуваним, але в цілому успішним. Навіть в фінансових і ділових питаннях вам варто прислухатися до інтуїції і багато в чому покладатися на удачу – така тактика обіцяє принести хороші плоди. І не стримуйте свою тягу до спілкування, саме товариськість і дружелюбність сьогодні можуть надати вам шанс домогтися того, до чого ви давно прагнули.

ОВЕН

Нові справи краще не починати. Намагайтеся більше відпочивати і не навантажувати себе зайвими проблемами. Можна зайнятися переоцінкою взаємин з деякими людьми. Ваші поради виявляться корисними для тих, хто звернеться до вас за допомогою. Приділіть більше уваги домашнім справам.

ТІЛЕЦЬ


День може надати різні можливості. З’явиться шанс придбати корисні зв’язки, домовитися про що-небудь або почати спільний проект. Даний період може піднести приємні сюрпризи в області високих почуттів. Бажано переглянути свої установки щодо здоров’я, внести зміни в розпорядок дня і при необхідності збільшити фізичні навантаження.

БЛИЗНЮКИ

Перевагу варто віддавати перевагу справам, в яких не вимагається активна підтримка оточуючих, так як помічники можуть зробити ведмежу послугу. Не засмучуйтеся, якщо помітите, що позиція родичів, колег, керівництва або коханої людини буде відрізнятися від вашої власної.

РАК

Доля дасть шанс поліпшити становище. Не роздумуйте: саме блискавично прийняте рішення виявиться вірним. Не відмовляйте собі в маленьких задоволеннях. Більше часу проводьте на свіжому повітрі в компанії приємних людей.

ЛЕВ

Постарайтеся в даний час уникати надмірних фізичних або емоційних навантажень, хоча силу ви будете відчувати чималу. Краще цю силу і енергію використовувати в мирних цілях. Уникайте з’ясування стосунків. Більше відпочивайте і не забувайте балувати себе і своїх коханих.

ДІВА

Можна починати нові справи або, наприклад, зайнятися самоосвітою. Можливо, доведеться підняти старі зв’язки, які подарують нові перспективи. Хоча зараз вам складно буде знайти спільну мову з людьми, але в більшій мірі це стосується любовних відносин. У бізнесі все складеться успішно.

ТЕРЕЗИ

У цей день ваші професійні інтереси можуть піти врозріз з особистими відносинами, тому намагайтеся уникати конфліктів. Готуйтеся миттєво реагувати, приймати рішення по ходу справи і міняти свої плани. Правильно організуйте свою діяльність і підтримуйте корисні контакти.

 СКОРПІОН

У розмовах потрібно чітко дотримуватися межі, за яку не слід переступати. Постарайтеся більше слухати і менше висловлюватися. Уникайте конфліктних ситуацій. Настають зміни у вашій професійній діяльності, і якщо ви зумієте зорієнтуватися, то можете досягти успіху.

СТРІЛЕЦЬ

Період може виявитися напруженим. Вам потрібно подумати про більш спокійномий ритм життя і більше часу проводити на свіжому повітрі. В любовній сфері пануватиме гармонія. Самотніх представників знаку може очікувати приємне знайомство.

КОЗЕРІГ

Вдалий період для професійної діяльності. Добре, якщо ви знайдете і запропонуйте керівництву спосіб, як можна зробити роботу більш ефективною. Використовуйте в своїй діяльності додаткові ресурси і зв’язкок.

ВОДОЛІЙ

День готує безліч приємних сюрпризів. Багато що із запланованого на цей час вдасться реалізувати. Постарайтеся себе чимось порадувати. Підтримку нададуть кохані люди.

РИБИ

У цей день ви будете досить ранимі. Потрібно бути особливо обережними при спілкуванні з новими знайомими, особливо якщо вони проявляють підвищену активність. Над вами висить небезпека обману. Заклик бути уважнішими на дорозі в першу чергу відноситься саме до вас.

zakarpatpost.net