Гороскоп на 23 лютого 2018 року. Передбачення для всіх знаків Зодіаку

Сьогодні гороскоп не дозволить вам всидіти вдома – одна тільки думка про те, щоб провести день в чотирьох стінах, здатна буде викликати у вашій душі бунт.

Зірки радять провести цей день в приємній компанії, зібрати друзів у себе або напроситися до кого-небудь в гості. День обіцяє бути наповнений враженнями, спілкуванням і здатний принести масу позитивних емоцій. Головне, намагайтеся не акцентуватися на прикрих дрібницях і стежте за мовою, щоб випадково не сказати те, про що потім можете пошкодувати.

ОВЕН

Цей день може виявитися сприятливим для всього, що пов’язано з любов’ю і особистим життям. Одиноким представникам знаку потрібно більше часу проводити поза стінами будинку, оскільки є ймовірність зустріти свою долю. Уникайте боргових зобов’язань.

ТІЛЕЦЬ


В даний період ви будете стикатися в основному з приємними питаннями. Надійдуть нові цікаві пропозиції, на які варто звернути увагу. Займайтеся тим, що зміцнює ваші позиції, але залишайте час для зустрічей і спілкування з друзями.

БЛИЗНЮКИ

Важливі справи краще відкласти. Зараз ви можете опинитися в багатьох питаннях некомпетентними або просто помилятися в своїх переконаннях. Головне – не витрачати час на негативні емоції. Підтримка і розумні поради друзів і близьких допоможуть відчути себе більш впевнено.

РАК

Цей день в емоційному відношенні може видатися спекотним. Якщо не хочеться загладжувати провину перед близькими або оточуючими, то постарайтеся свої слова і емоції тримати під контролем. Таким чином, вдасться уникнути конфлікту, та й ваша репутація не постраждає.

ЛЕВ

Може виникнути цілий ряд перешкод, подолати які виявиться досить важко. Утримайтеся від будь-яких проявів агресивності і агресії. Як тільки ви будете виходити з себе, то відразу ж відчуєте навколо атмосферу нерозуміння і протистояння.

ДІВА

Можлива невелика сварка з коханою людиною або старшим членом сім’ї. Ця сварка буде породжена не принциповими розбіжностями, а простим небажанням вислухати один одного. Не скупіться на теплі слова, подарунки та знаки уваги.

ТЕРЕЗИ

День сприятливий для розважальних заходів, а також для зустрічей, переговорів і ведення справ. Якщо ви вирішите піти в гості зі своєю половинкою, то постарайтеся не обділити увагою кохану людину. Інакше ваша поведінка послужить джерелом образи.

 СКОРПІОН

Ви можете проявити себе надмірно емоційною людиною і доставити багато клопоту не тільки собі, а й оточуючим. Будьте обережними щодо нових знайомих. Основна увага має бути направлена на будинок, сім’ю, родинні зв’язки.

СТРІЛЕЦЬ

Постарайтеся зробити так, щоб в повсякденному житті було більше оптимізму. Імовірність помилок є, але ви їх помітите і виправите раніше, ніж виникнуть проблеми. Не ображайте близьких людей своєю неувагою або кинутими зопалу словами.

КОЗЕРІГ

Енергії у вас зараз більш ніж достатньо. Ви можете стати душею будь-якої компанії і зарядити своїм оптимізмом оточуючих. Але є небезпека, що ви будете як магнітом притягувати до себе непорядних людей, а саме цього в даний момент необхідно ретельно уникати. Потрібно більше часу приділяти своєму здоров’ю і фізичній формі.

ВОДОЛІЙ

Період підходить для активних дій. Обстановка в колективі і відносини з начальством стануть більш вільними, а доручення – цікавими. Вдало повинні пройти переговори, ділові зустрічі і підписання паперів. Уникайте негативних емоцій і перевтоми. Більше часу проводьте в компанії близьких людей.

РИБИ

Бережіть свої сили і уникайте стресових ситуацій. Потрібно міркувати на професійні теми. Ймовірно, на згадку прийдуть цікаві ідеї і несподівані відповіді на питання, які давно не дають вам спокою. Для нових знайомств це цілком підходящий період.

zakarpatpost.net