Роман Скорпіон уже в Ужгороді. Чекає вас у драмтеатрі! ФОТО

Сьогодні у прес-центрі закарпатської газети «НЕДІЛЯ» побував відомий співак, автор багатьох хітів, улюбленець мільйонів українців, романтичний та харизматичний  Роман Скорпіон.

Перед концертом, який відбудеться нині у драмтеатрі в Ужгороді він поділився враженнями про місто, про власне життя, творчими планами та розповів багато цікавого про своє дитинство.

Романе, чи сподобався Ужгород? Що Ви вже встигли побачити?

Враження про місто у мене дуже позитивні. Тут я вперше. Передусім мене цікавив міст кохання. Я його побачив нарешті. Емоції неймовірні. Оскільки моя творчість пов’язана із коханням, я зарядився тут позитивною енергетикою. Побачити міст для мене було дуже важливо. Колодку ми ще не повісили, але я в захваті від тих, які там побачив.

Оскільки всі Ваші пісні про любов, цікаво, у якому віці Ви вперше закохалися…

Це було в школі. Я знайшов у собі сили і зазнався в почуттях дівчині, яка мені подобалася. На жаль, те моє кохання не було взаємним, але завдяки пережитому у мене народилася пісня.

 У якому віці Ви відчули в собі талант співака, можливість донести щось іншим через творчість?

Я завжди співав, із маленького. Артистом так само мріяв бути змалечку. Я знав, що музика – моє життя. Просто не можу уявити себе без цього. Я ставив табуретку, вилазив на неї і співав. Мама щось там пекла, а я їй казав: «Мамо, я буду артистом!» Вона в той момент думала, що всі діти співають і в  мене невдовзі зміняться бажання. Та так склалося, що моя дитяча мрія переросла у професію.

Якось під час одного з інтерв’ю Ви сказали, що батьки бачили Вас кухарем. Це так?

Так. Цього мама дуже хотіла. Казала: «Сину, ти хоч там будеш ситим». Щодо того, щоб я був артистом, вона не заперечувала, але знала, що для цього потрібно багато грошей. Фактично мій вибір вона підтримувала, але розуміла, наскільки реалізувати такі  амбітні плани важко, тож прагнула полегшити мою долю. Та я твердо стояв не своєму і переконував, що буду саме артистом.

Повне інтерв’ю з Романом Скорпіоном читайте незабаром. Дізнайтеся про його улюблену страву, улюблену пісню, про те,  з ким би він хотів заспівати дуетом та багато іншого.

Роман Скорпіон уже в Ужгороді. Чекає вас у драмтеатрі!

Подаруйте рідним та близьким свято, приходьте на концерт!

Початок о 19-й годині. На вас чекають яскраві емоції та незабутні враження!

Зробіть приємний подарунок собі, рідним або друзям, приходьте всією родиною, буде цікаво, дітям до 8 років вхід вільний!

Купуйте та замовляйте квитки на сайті karabas.com, або в концертно-театральній касі ТЦ «Дастор» та касі драмтеатру.

Телефон для замовлення квитків: (099) 319 26 20

zakarpatpost.net