Що трапилося на Закарпатті за день? Головні новини та події 23 лютого

День в Ужгороді нині був насиченим на події.

Триває протистояння між Москалем та Супрун. Дії голови ОДА засудили жінки-депутатки, Тука та Гройсман.

Сам же Москаль переконаний, що «Перша має попросити вибачення пані Супрун за поширення негативної й недостовірної інформації про Закарпаття. Якщо її вибачення будуть щирими, тоді вони будуть і від мене»

Раніше zakarpatpost.net  писав про закарпатку, яка вдома на підвіконні вирощує екзотичні фрукти, які  схожі на овочі. Тож продовжуємо відстежувати, як вони ростуть.

Ужгородка Анастасія Легоцька вже кілька років самотужки займається розведенням авокадо. Не продає їх, використовує виключно для потреб родини, готує з алігаторової груші чимало страв.

Зараз школа повинна звітувати про всі фінансові надходження як з бюджету, так і з інших джерел. “Тут ми зробили перший крок: тепер школа має звітувати про всі фінансові надходження як з бюджету, так і з інших джерел. Уже це знизить корупційну складову в школі”, – заявила міністр.

Гриневич також зазначила, що нинішні батьки – активна й освічена частина суспільства і Міністерство освіти готове з ними взаємодіяти.

Ужгородські школярі радіють – карантин не закінчився.

У міській раді підтвердили, що вимушені канікули продовжжено ще на тиждень. Відповідне рішення прийняли на позачерговому засіданні комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Нагадаємо, що через високу захворюваність на грип та ГРВІ у школах Ужгорода тимчасово прихупинено навчання.

Сьогодні в Закарпатті офіційно відкрили офіс представництва асоціації «Єврорегіон Карпати-Україна». Його очільником став депутат обласної ради Василь Худинець. Асоціація діє 10 років спільно для розвитку Карпат. Її місія –формування політики розвитку Карпат на підставі мереживої співпраці публічного, приватного та неурядового секторів. Членами асоціації є 62 органи місцевого самоврядування карпатських областей, з них – 11 із Закарпатської області

Харизматичний, запальний і надзвичайно романтичний Роман Скорпіон сьогодні дав сольний концерт в Ужгороді у драмтеатрі.  Захід відбувся у рамках святкування 15-ї річниці закарпатської газети «НЕДІЛЯ».

Виконавець та автор хiтiв «Поцiлую», «Фата», «Так Сильно» запалював публіку своїми відомими піснями. Глядачі з перших нот  підспівували йому, просили сфотографуватися, а потім довго не відпускали, вимагаючи виступити ще на біс.

zakarpatpost.net