Чому закарпатські жінки беруть на себе чоловічі обов’язки, – думка закарпатського кармолога

Чому у декого не складається особисте життя? Чому жінки виконують чоловічу роботу? Чому взагалі наші земляки так часто розлучаються?

Про це та інше у прес-центрі закарпатської газети «НЕДІЛЯ» розповіла людина, що вивчає кармологію,  педагог і журналіст Олеся МАРКОВИЧ.

Буває, що в життя раз у раз приходять однакові ситуації: людина розлучається, щоб почати життя по-новому – і… вибирає знову такого ж партнера, як і попередній. Так трапляється, коли ми не розуміємо свого призначення і не робимо висновків із попередніх ситуацій. Приміром, душа прийшла у жіночому втіленні, щоб проявити жіночі енергії, навчитися не нав’язувати своє бачення, не придавлювати інших своєю силою.

Вона зустрічається з чоловіком, який, на її погляд, робить усе занадто повільно, неправильно. І жінка починає вирішувати за нього, починає виконувати його роботу. Отже, вона не проробляє те, за чим прийшла, не вчиться приймати близьких такими, як вони є. За якийсь час жінка з подивом помічає, що біля неї таки справді слабкий безвольний чоловік. Вони розлучаються. Але… наступний чоловік у неї буде таким же, бо вона в першому випадку не виконала свого завдання. Після третьої, четвертої спроби Їй може здаватися, що взагалі немає сильних чоловіків. Але вона обов’язково зустріла б такого, якби навчитися більше довіряти, не критикувати, бути більш жіночною. Тому, наголошу, дуже важливо зрозуміти своє завдання і намагатися притримуватися цього в житті.

 zakarpatpost.net