Велосипед, що вріс у дерево, «висить» там уже більше, ніж півстоліття

Фото велосипеда, що вросло у дерево, облетіло весь Інтернет. Але не всім відомо, що у цього старенького транспортного засобу є цікава історія.

Зовсім недавно 99-річна жінка зі США впізнала велосипед, який її син втратив понад півстоліття тому. За словами Хелен Паз, його подарували Дону сусіди в 1954 році, після того як вона втратила чоловіка.

«Наші сусіди були дуже добрими і щедрими людьми. Коли ми з Доном залишилися одні, вони допомагали нам. Вони і подарували велосипед», – згадує Хелен.

Однак, у той час 8-річному Дону цей велосипед був не дуже потрібний, і він «забув» його в лісі. Пройшли десятки років, і нещодавно в американському штаті Вашингтон у лісі знайшли старий велосипед, що вріс у дерево. Після цього поширилася інформація про те, що велосипед, колись,  коріш за все, якась дитина залишила біля маленького деревця, яке виросло і таким чином велосипед «ріс» разом з ним.

Хелен Паз і її вже дорослий син Дон побували біля того дерева і підтвердили, що це саме той транспортний засіб, подарований сусідами в 1954 році.

zakarpatpost.net