Якою буде сьогодні, 24 лютого, погода на Закарпатті. Чи проллє Власій олії на дорогу?

Сьогодні на Закарпатті буде прохолодно і хмарно.

В Ужгороді та Мукачеві вночі буде -2, удень – -1 градус. Хмар на небі спостерігатися не буде, день обіцяє бути ясним. Без опадів.

У Хусті та Іршаві – вночі буде -5, удень – +2 градуси. Вранці розпогодиться, досвіткові хмари зникнуть та до кінця дня більше не з’являться. Без опадів.

У Волівці – -12 уночі і  -5 градусів удень. Погода буде похмурою, небо лише ненадовго позбавиться хмар, але ввечері вони його знову затягнуть. Без опадів.

У Сваляві – -8 уночі і  +5 градусів удень. У Сваляві небо буде ясним до самого завершення дня. Без опадів.

У Тячеві нічна температура становитиме -5, денна – +1. У Тячеві з ранку та до самого вечора небо буде ясним. Без опадів.

У Перечині – нічна температура становитиме -4, денна – -1. У Перечині ясна погода спостерігатиметься протягом усього дня. Без опадів.

У Берегові та Виноградові – вночі -4, удень – +2.  На небі не буде жодної хмаринки. Без опадів.

У Міжгір’ї – уночі  -11, вдень – -4 градуси. У Міжгір’ї ранкові хмари швидко зникнуть, та починаючи з середини дня погода буде ясною. Без опадів.

У Рахові буде уночі -12, вдень температура підніметься до -6 градусів. У Рахові небо майже весь день буде хмарним, вдень можливе невелике прояснення. Без опадів.

24 лютого відзначається день пам’яті Власія Севастійського. До Власія були морози: різдвяні, водохресні, афанасієві, тимофіївські, миколині. Але власієві вважалися найміцнішими, і останніми. У народі говорили: “Проллє Власій олії на дорогу — зимі час забирати ноги”, тому що цього дня часто бували відлиги.

zakarpatpost.net