Віце-прем’єр-міністр хоче рослідування заяв з боку Москаля щодо Супрун

Конфлікт стався на тлі звинувачень в.о. міністра, що нібито область завезла вакцину від кору з Угорщини контрабандою.

Віце-прем’єр-міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Зубко виступає за розслідування Національним агентством з питань державної служби заяв глави Закарпатської облдержадміністрації Геннадія Москаля щодо виконуючої обов’язки міністра охорони здоров’я Уляни Супрун, пише Інтерфакс.

“Переконаний, що в умовах нового закону “Про державну службу”, курсу на дотримання європейських цінностей, Національне агентство України з питань державної служби має провести розслідування цієї ганебної події і дати належну оцінку, крім простого людського вибачення від Геннадія Москаля”, – написав Г .Зубко на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Він підкреслив, що даний кейс є одним з перших з дотримання європейських принципів, закладених в нових українських законах, особливо де йдеться про державного службовця як представника держави.

“У Мінрегіоні ми перші серед інших центральних органів виконавчої влади взяли і впровадили Кодекс рівних можливостей, норми якого спрямовані на захист від дискримінації та неупередженого ставлення до всіх працівників, незалежно від статі. І це тільки початок. Далі – введення гендерно-правової експертизи документів, імплементація принципів рівності в площині органів місцевого самоврядування “, – додав Г.Зубко.

Також він закликав інші органи влади приєднатися до даної ініціативи.

Раніше засоби масової інформації повідомили, що глава Закарпатської облдержадміністрації Г.Москаль різко висловився щодо виконуючої обов’язки міністра охорони здоров’я Уляни Супрун.

Словесний конфлікт стався на тлі звинувачень в.о. міністра, що нібито область завезла вакцину від кору з Угорщини контрабандою.

 zakarpatpost.net

3 thoughts on “Віце-прем’єр-міністр хоче рослідування заяв з боку Москаля щодо Супрун

  • 25.02.2018 at 14:05
    Permalink

    Заяви Москаля дійсно треба розслідувати і по результатам витурити в шию цю абсолютно непрофесійну дамочку, яку гройсман назначив главою мінздраву для знищення медицини в Україні( у самого також немає вищої освіти і сам він не відзначається професійністю) Москаль діагноз поставив правильно не тільки для супрун. а й для всього кабміну. Оце найбільше розлютило казнокрадів.

  • 25.02.2018 at 14:06
    Permalink

    Натомість, громадяни України вимагають розслідування злочинів мафіозних бариг, довівших населення до зубожіння і вимирання.

  • 25.02.2018 at 17:22
    Permalink

    Віце-премєр пан Зубко він же Міністр ЖКГ хай краще конкретно займається реформуванням системи житлово-комунального господарства

Comments are closed.